Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

απο την ουράνια αληθινή εκκλησία προς το ψέμα της γής των ιερέων σταυρωτών του ποιμνίου του αρχιεπισκόπου Κύριο Ιησού Χριστό.



Christian Comments


Christian Comments

Ιλή ιλή λαμά σαβαχθανή εστί : ‘’θεέ θεέ ο λόγος σου σε αυτόν τον όχθο ακούστηκε''.
Μα στην αγκάθινη γνώση του ξήλου της κατάρας και του θανάτου της γής, στο πνεύμα του χρηστού ανθρώπου περάσανε πως ιλή ιλή εστί θεέ θεέ μην με εγκαταλείπεις. Το οποίο ψέμα εστί.

Σας είπανε οι διδάσκαλοι σας πως ο θεός χριστός μας δείλιασε ως άνθρωπος, μα και αυτό ψέμα εστί, διό ο υιός του πατέρα είπε : θαρσείτε ! μην φοβάστε τον σατανά ! εγώ ενοίκησα αυτόν.
Και σήμερα οι αντίχριστος εκκλησία , επάνω στην θεμέλιο λίθο του Ιησού μας του βασιλέα των ουρανών εδώ στην γή, κηρύττει μαύρες μαγείες και δαιμόνια αλά χάρη πότερ. Γεμίζοντας την γνώση του ανθρώπου δαιμόνια για γνώση να έχει, και το κτίσμα ‘’σατανά΄΄ ο άνθρωπος πιστός να φοβάται και να τον γεννά.

Αγκάθινο στεφάνη η γνώση η φορεμένη από τους ιερείς, τυφλά τα πρόβατα να τα οδηγάνε οι ποιμένες προς τον θάνατο, μακριά από τον θείο έρωτα του δένδρου της ζωής, μακριά από την ευτυχία και το φώς της λυτρώσεως των υιών του φωτός, που αντί για γάλα η μάννα εκκλησία, κόπρανα και καυτά ούρα τους ταΐζει(κατά την διδασκαλεία των εβραίων ). Και μέσα στην κόλαση τους ο λαός τυφλός, επάνω στον σταυρό αυτεξούσιος σκλάβος, στην γή της επαγγελίας αυτός πένης και γυμνός πεθαίνει…
‘ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ….
Ο ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ,
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ.

Christian Comments


Κάποτε , ένα σκουλήκι πέρασε από την καλύβα μου, και με βασιλικό ύφος έβριζε τα όσια και τα ιερά μου, ως σκουλήκι δηλωμένο στον νόμο και την εξουσία που του δώσανε οι ιερείς του διδάσκαλοι των σκουληκιών του φωτός της γής…
Με έβριζε επί του δίκαιου του και με τον’’ λόγο’’ του επέβαλε την σκουληκιασμένη του κρίση, με την σκουληκίσια του φιλοσοφία του φωτός της γνώσης, ενός σκουληκιού της γής. Πώς σωστό σκουλήκι ο άνθρωπος θα πρέπει να πεθάνει μέσα στο κουκούλι της γνώσης του, και πώς όλα τα άλλα σε γνώση είναι ο θάνατος της κατάρας εδώ στην γή.
Τότε ο θεός μου θύμωσε και οργίστηκε πάρα πολύ, και προσβλήθηκε που οι άνθρωποι ο θεός στην εικόνα του και την ομοίωσή του γίνανε σκουλήκια, και στο τίποτα του θανάτου έστειλε τον μοναχογιό του ως απόδειξη στα σκουλήκια το μυαλό των ανθρώπων , πως ο θεός άνθρωπο έπλασε αιώνια στην ελευθερία να ζει, και όχι σκουλήκια βασιλέων και θεών ψεύδους και τυραννίας στην γή.
Η ψυχή του σκουληκιού εδώ στην πατρίδα του την γαία , είναι θεός πεταλούδα ψυχή στην καρδιά των ελλήνων πολεμιστών της ελευθερίας ως τα μικρά παιδιά, και όχι τα λευκά περιστέρια μιας εικονικής διδασκαλίας, που οι ποιμένες διδάσκουν τα περιστέρια να ζουν ελεύθερα μα μέσα στον σατανάδων ιερέων και γενίτσαρων πολιτικών τα κλουβιά.

Christian Comments

Αγαπημένε μου εαυτέ υιέ του ενός φωτός,
Καρπέ της αγάπης άνθρωπε, μακάριος είσαι.
Στο όνομα του πατέρα των θεό των θεών, στο όνομα του γένους του ανθρώπου.
Μια ιστορία έχω να σας πω, ξένη από το πνεύμα της γής σας, μα γνωστή στην ουσία της προϋπάρχουσας σας ψυχής σας, που στο είναι του ανθρώπου εαυτού σου το ένα το ψέμα την μία αλήθεια δολοφονεί.
Ευλογημένοι οι διψώντες και ακολουθούντες τον ΛΟΓΟ των πατέρων τους προφητών, της αγάπης της λευκής περιστεράς, του σύμπαντος την καλημέρα να διδαχτούνε.
======
..........................
.............................................



Christian Comments

Καλημέρα διψώντα αδελφέ άνθρωπε στον ποταμό του ύδατος της ψυχής της αλήθειας, σε βαπτίζω με γνώση αγάπης του αγίου ευαγγελίου , του ΛΟΓΟΥ του ουρανού προς την γνώση σου Αδελφέ αγράμματε στα ουράνια γράμματα, άγνωστε της παρουσίας του θεού στην εικόνα και την ομοίωση της ψυχή σου.
Η αγάπη είναι η αλήθεια , μα το τι είναι η αγάπη και το τι σε μάθανε τα πρέπει να αγαπάς… είναι η διαφορά ανάμεσα στον ΚΑΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΕΛ.
Ανάμεσα σε εσένα αδελφέ άνθρωπε , και την διαφορά των εχθρών σου εαυτών συνανθρώπων της μίας ψυχής των πωλών διαφορετικών προσωπικοτήτων.
Που όπως ο σατανάς είπε εγώ θέλω να είμαι ένας διαφορετικός από εσένα θεέ, έτσι και ο άνθρωπος ο πνευματικά νεκρός, έχει τους ανθρώπους στην αξία του στάβλου ΄ως ένα πνεύμα με τις αγελάδες και τα γαϊδούρια που ζουν ως ζώα μέσα σε αυτόν.
Μην κρίνετε και μην κατακρίνετε αδέλφια ο εαυτός τον εαυτό, διότι ως τυφλοί που είστε ,την βρωμιά της καρδιάς σας επάνω στους νεκρούς από την γνώση της αγάπης σας πετάτε στο προσωπείο τους.
Μετανοείτε αγάπες ανθρώποι του θεού, εσείς είστε ο θεός, ως θεοί καταχάρην από τον θεό αγάπη πατέρα γεννημένοι.

και απο τον ψευδοπροφήτη σατανά δολοφονιμενοι ώς τον ιησού χριστό στο σώμα,εσείς στο πνεύμα σταυρωμένοι.


4)
Christian Comments

Όπως ο Μωυσής έσπασε τις δέκα εντολές …όχι βέβαια γιατί τις βρήκε λάθος, αλλά βρήκε τον λαό του σε αποστασία, έτσι και εγώ με την εξουσία του βασιλέως των ουράνιων αγγέλων του βασιλείου του βυζαντίου εδώ στην γή, σπάζω το ψέμα των ιερέων της ελληνικής αποστολικής διακονίας της Ελλάδος,
Και ως φώς καλώ τους ανθρώπους να μου δώσουν ως βασιλέα τα σα εκ των σων τους .

Αδέλφια χριστιανοί και μη.
Άνθρωποι γραμματείς και αγράμματοι, δεσπότες και άγγελοι του ουρανού, διδάσκαλοι και δικαστές των νόμων του δικαίου της Ελλάδος της γής η μητέρα του φωτός.
Μία ερώτηση στο όνομα του πατρός σας, του υιού του, του Ιησού αναστηθέντος θεού. Στο όνομα των γραμμάτων του ανθρώπινου γένους,
Όταν ο Ιησούς χριστός και ο πατέρας του, κατέβηκε εδώ στην γή'' γιατί αγάπησε όλων τον κόσμο του γένους του ανθρώπου'', και ''σταυρώθηκε με την αγάπη του παντός με την θέληση του'', πώς τολμάτε να λέτε πως αυτό που έκανε ο Ιησούς το έκανε γιατί τον πρόδωσαν?

τότε είπε ο κύριος:

Αδέλφια μου φωτινοί νόες ποια, με γνωρίσατε από κοντά, σας δίδαξα την διδασκαλεία μου, μα ήρθε η ώρα που πρέπει να φέρω την αποστολή μου σε τέλος εδώ στην γή, έφτασε η ώρα που κάποιος από εσάς πρέπει να με παραδώσει στους ιερείς για να με σταυρώσουνε, και μετά από τρείς ημέρες θα αναστηθώ, ώστε και οι άλλοι εαυτοί αδελφοί μας άνθρωποι όταν λαβαίνουν το σώμα μου και το αίμα μου να γίνονται σαν και εμένα… ''

τότε οι μαθητές του φανέρωσαν την απιστία τους, μα ένας μόνο πίστεψε σε αυτόν.. ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, και εκτέλεσε το θέλημα του Κυρίου μου. Και σημερινού αρχιερέα της απιστούσας ιεράς συνόδου των δεσποτάδων βασιλέων της χλιδής.
Τελικά αδέλφια μου, πέστε μου σας παρακαλώ εμένα τον αγράμματο πεθαμένο Ιωάννη Στυλιανό βασιλιά των νεκρών σας οσίων της Ελλάδος. Τι είναι ποιο μεγάλη αμαρτία?
Το να είσαι ο Ιούδας ο κρεμασμένος στην ξεραμένη συκιά της καταραμένης εκκλησίας?
Ή οι φίλοι του Άγιοι δεσποτάδες που κρατάνε την άλλη άκρη του σκηνιού?

ο έχων το φώς το κρατά ψιλά, και η αντίχριστος εκκλησία της ελλάδος το κρήβει μέσα σε άβατα και απόριτα θυσαβροφιλάκια,

ο έχων δίο μανδύες να χαρήζει τον έναν, και η αντίχρηστος εκκλησία της ελλάδος του σήμερα την περιουσία του ελληνικού λαού ,την μηράζετε με τους κίνες και τα γουρούνια και τις έχιδνες του ιωάνου του εβαπτιστού,κρατώντας την μία εκκλησία του ενός αρχιεπισκόπου της δικιάς του εκκλησίας ,σε εκατοντάδες σχήσματα και αιρέσεις οστε η αγάπη του ενός πνεύματος ποτέ της να μήν αναστηθεί.


Christian Comments

ψυχή μου εαυτέ της αγάπης των ρημάτων που λαλώ.

εσύ είσαι ο χριστός του αγίου ευαγγελίου το είναι των γραμμάτων,

της ρύζας του θεού εδώ στην γή των νεκρών μαθητών ανθρώπων αδελφών, του κάην εαυτού σου, και του άβελ του μυαλού σου.


5)
Christian Comments

εσύ η εικόνα, και η ψυχή σου η ομοίωση.

ποιό απο τα δίο είναι το αφεντικό σου?

γίνε το ένα ο εαυτός άνθρωπος,τότε θα γνωρήσεις και τον θεό, μόνο όταν αγαπήσεις την αγάπη.

3)
Christian Comments

η εικόνα του έξω, ανταμόνει στην νόηση του μέσα, έξω και μέσα είναι το νοητό του ενός.
εσύ άνθρωπε ποιός είσαι ανάμεσα σε αυτά?

1)
Christian Comments
περπάτα επάνω απο την γνώση θάλασσα του μυαλού,και αγάπα το ταίρη σου όπως τα περιστέρια.


Christian Comments

ζήτα την αλήθεια,

διάβασε το ευαγγέλιο,

και γίνε σαν την ψυχή σου την φύση,

ένα μικρό παιδί, και τότε ο χριστός μας θα σου φανερωθεί.

νεκροί αναστηθείτε!



η μία ημέρα του θεού είναι 1000 έτη ανθρώπων...
και το 2009 δηλώνει πως η δεύτερη ημέρα τελείωσε και η τρίτη ξημερώνει.
------------------------------------------

8 σχόλια:

bagie είπε...

Φωτεινη μου τα λογια σου πλυμμυρισαν ελπιδα την καρδια μου..αγγελοι αντηχουν στην ψυχη μου.Ποσο τυφλοι ειμαστε και ζουμε στο σκοταδι.Εχουμε οδηγω τον Βασιλια μας αλλα οπως λες πρεπει να τα κανουμε πραξη και την διδασκαλια του αν την κανουμε πραξη.Στο λεω ειδικα εγω γιατι δεν εχω κανει και λιγα λαθη τα οποια εχω μετανιωσει,αλλα με την βοηθεια του Θεου και του Γεροντα μας εχω την ελπιδα οτι μπωρο να τα καταφερω.Η Ταπεινη του μαθητρια,που ακομη δεν εχω καταφερει να περασω στη απεναντι οχθη αλλα ξερω πως μπωρο και θα το κανω.Με πιστη και αγαπη.
Να σε εχι καλα ο θεος και οτι λαχαταρα η ψυχη σου ο Θεος να στο δωσει απλοχερα.

fotini είπε...

Γλυκιά μου Ευαγγελία,

Η ταπείνωση είναι μία σκάλα με εκατομμύρια σκαλοπάτια. Το πρώτο σκαλοπάτι πατά στη γη, και το τελευταίο, αν υπάρχει, ακουμπά στον ουρανό. Το πρώτο είναι η στοιχειώδης ταπείνωση, και το τελευταίο είναι η "τελεία" ταπείνωση, που είχε η Παναγία.
η ταπείνωση προς την πίστη στον Τριαδικό Θεό, στη διδασκαλία της Γραφής και της Εκκλησίας, να πιστεύουμε σ’ όσα λέει το "πιστεύω" κι όχι όπως εμείς νομίζουμε.
Όταν αρχίζει να ανθίζει μέσα μας, κατανοούμε και ευχαριστούμε το Θεό, και εξορίζουμε το θυμό και την οργή.
η θέληση για μάθηση γύρω από την πνευματική ζωή και η διδασκαλία του βασιλιά μας, είναι η τροφή για να γίνουμε και εμείς καλύτεροι άνθρωποι....
έτσι κι αλλιώς μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε...
καλό είναι να τα παραδεχόμαστε και να μην τα ξανακάνουμε..

την αγάπη μου

artemis είπε...

Ζευγαρια περιστεριων μαθενουν στην ζωη την αγαπη...
η σοφια,και η πραοτητα

λογια διαμαντια στο αληθινο πιστευω της ψυχης,ανασταση στο υπερ περαν του ουρανου αναμεσα σε θαλασσες που για γη,εχουν την ελπιδα το βασιλειο της καρδιας!
Ενα,
αδιαιρετο απο την γεννηση του φωτος,μα αιωνιος οδηγος στην πληροτητα του ειναι σου.
Μεσα απο τον σταυρο,προς την ανοδο της αναστασεως
επουρανιος παντοτινος ηλιος.


Το εργο σου στην γη ειναι τα βασιλικα ταγματα των ουρανων,
χρυσαφη για τις ριζες των ανθρωπινων ψυχων.
Αγγελοι νεοφωτιστοι

συνεχεισε......
την αγαπη μου στο αθανατο νερο του Χριστου μας!

sofia είπε...

basilia mou , o logos sou einai theikos, proskino tin ekklisia tou ouranou stin gh.

parakato ekana kopi ena palio sou sxolio....
=====
Στην εκκλησία του ‘’κύριε σώσον τους ευσεβείς και γραμματείς και τους φαρισαίους, …. στέλνουν στο διάολο τους πένητες και τους φτωχούς στο πνεύμα ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας… στην εκκλησία του άλφα και του ωμέγα μιλάνε για πεντηκοστή, την ώρα που την παιδεία του άλφα και του ωμέγα την κρατάνε νεκρή από την νόηση του ανθρώπου .ώστε ο νους να είναι σκοτισμένος από το φώς της αμαρτίας του εβραίου θεού των ιερέων ,και το πνεύμα του ανθρώπου να ζεί μέσα στον τάφο του και να έχει διπλωμένα και τα σάβανα του…

Ανώνυμος είπε...

Ο θεικος ερωτας ειναι η αληθινη αγαπη και η πιστη στον σταυρο,
οχι του θανατου,μα της αθανατης γνωσης των ουρανιων αγγελων...

Ενας ο αδαμ,μια και η ευα στην μοναδικοτητα των ουρανων
στην γη του σημερα στην ενωση με την τριαδικοτητα στο ενα βασιλικο πνευμα του Χριστου που υπαρχει στο νερο της ψυχης μας!
Αληθινη ουσια των λογων ευαγγελιζουν τις αιωνιες ψυχες στην ομοιωση του Πατερα παραδωμενες!

Χριστος Ανεστη και στην πατριδα επι γης του Χριστου
το ενα το φως της αγαπης,ας αναψη την φλωγα των αγγελικων δυναμεων στις καρδιες μας!

ευχαριστω!

artemis είπε...

Θανατος______Ανθρωπος______Ανασταση


χωρις μετρα και σταθμα
δεν μας αφηνουν να ζησουμε το τωρα μας ως ανθρωποι
μα μας αντιστρεφουν τη γνωση αγωνιωμενοι για του παρελθοντως τα λαθη τα νεκρα,σε ενα χτιστο νεκρο μελλον περιμενωντας μεσα απο την δυστηχια την ανασταση μας
χωρις ποτε να αγγιζουμε τα ορια του εγω μας.

και ο ανθρωπος,νεκρη φυση στο συμπαν το ζωντανο της ζωης του...
------------

i eikona ton xristougenon einai i ousia tou pasxa tis anastaseos tis psixis

τα λογια σου,που ειναι ψυχη του Χριστου,ειναι το λαδι του καντηλιου καθε εν σαρκωμενης στη γη ζωης!

Χριστος Ανεστη.

Ανώνυμος είπε...

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/07/blog-post_7531.html

Ανώνυμος είπε...

OTI EXETE ANARTISEI PATEROULH MOU EIN OLA PANTA EKSERETIKA :):):):)