Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ!!ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟ BLOG HELLAS-ORTHODOXY

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!!!

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΑΡΧΕΣ

Γκάφα ολκής, του Οικουμενικού ΠατριάρχηΦωτογραφήθηκε με τους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής σε θρησκευτικό συνέδριο στην Κων/πολη. Μια εικόνα που ταξίδεψε στο διεθνή χώρο.Δεν δικαιολογείται να μην γνώριζε ο ίδιος ή το περιβάλλον του…Τι σηματοδοτεί η φωτογραφία; Ότι κάποιοι ετοιμάζονται να μας τους επιβάλλουν ως «θρησκευτική αρχή»;


Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου


Πολλά τα ερωτηματικά που γεννιούνται με την φωτογραφία που είδαμε να ταξιδεύει σε ιστοσελίδες τουρκικών ΜΜΕ όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, τον αγώνα του οποίου υποστηρίζει σύμπας ο ελληνισμός, φωτογραφίζεται εν μέσω των δύο κίβδηλων ψευτομουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, που φορώντας τις λευκές στολές των ιερωμένων της Τουρκίας καμαρώνουν εμφανώς για το «επίτευγμά τους». Οι άνθρωποι αυτοί που είναι η αιτία όλων των κακών στην περιοχή μέσα από την ξεκάθαρη ανθελληνική δράση τους και μέσα από την άτυπη ανωτάτη μειονοτική επιτροπή που λειτουργεί σαν η αιχμή του δόρατος του παρακράτους, συμμετείχαν στο συνέδριο που οργανώθηκε στην Κων/πολη, καλεσμένοι άγνωστο από ποιους.


Κατάφεραν σε κάποιο διάλειμμα των εργασιών του συνεδρίου να πλησιάσουν τον οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να του συστηθούν ως «μουφτήδες της Θράκης» και να φωτογραφηθούν μαζί του όπως και οι υπόλοιποι εικονιζόμενοι.Το σίγουρο είναι ότι ο στόχος τους επετεύχθη. Δεν είναι καθόλου τυχαία η αποτύπωση αυτής της φωτογραφίας και του νοήματος που σηματοδοτεί, αφού ήθελαν ήταν να κλονίσουν το κύρος του θρησκευτικού ηγέτη των απανταχού ορθοδόξων, να δημιουργήσουν τριβές κι έριδες, να υπονοήσουν άλλους διαύλους επικοινωνίας και ουσιαστικά να ακυρώσουν το έργο και την παρουσία του Πατριάρχη ο οποίος με τόση ελαφρότητα, -θα πει κανείς -στήνεται για να φωτογραφηθεί με ότι πιο αμφισβητούμενο σκληροπυρηνικό στοιχείο υπάρχει στην ελληνική Θράκη που δημιουργεί μονίμως προβλήματα και στην διεθνή εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.Ο κ.κ. Βαρθολομαίος όφειλε να γνωρίζει ποιοι είναι δίπλα του, οι δύο λευκοί ρασοφόροι, που γινόταν δεκτοί με τεμενάδες που είχαν άνεση κινήσεων στην συνεδρίαση. Όφειλε να γνωρίζει τους νόμιμους μουφτήδες στην ελληνική Θράκη και να αποφύγει να συγχρωτίζεται ή να είναι σε επαφή με τους γνωστούς κυρίους Αχμέτ Μετέ και Ιμπράμ Σερήφ εμπνευστές όλων των σκοτεινών σχεδίων στην περιοχή που με την επίφαση της θεολογικής τους ιδιότητας καταφέρνουν να αναμειγνύονται στην πολιτική και την κοινωνία δημιουργώντας διχασμό και προβλήματα. Δεν μπορεί το πρωτόκολλο του Πατριαρχείου να είναι τόσο αυστηρό σε όποιον πιστό με ιδιότητα ή μη θελήσει να δει και να χαιρετήσει απλά τον Πατριάρχη και να είναι τόσο ανοικτό έως διάτρητο σε τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεις όπου πολλά μπορούν να συμβούν. Εκτός κι αν όλα αυτά η συνάντηση του ψευτομουφτή Ξάνθης με τον υφυπουργό Σωκράτη Ξινίδη που επιβεβαιώθηκε ως «τυχαίο γεγονός» προεκλογικά σε ξενοδοχείο της Ξάνθης η φωτογράφηση του θρησκευτικού ηγέτη των απανταχού ορθοδόξων με τα πρόσωπα αυτά έρχεται να μας προετοιμάσει για μια σειρά γεγονότων που ίσως τα δούμε μπροστά μας. Κάποιοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι …νομιμοποιούνται με τέτοια τεχνάσματα και προσεγγίσεις;Να το ξέρουμε για να καθορίσουμε κι εμείς ως Θρακιώτες την στάση μας. Να δούμε αν η πολιτεία με αυτή την στάση της απαράδεκτης ανεκτικότητας και η θρησκευτική, η πνευματική ηγεσία, μας έχουν ξεπουλήσει εντελώς!


Που έγινε η συνάντηση και η φωτογράφηση


Η ημερίδα «Πίστη, ημέρες τουρισμού» έχει οργανωθεί 3 φορές στην Τουρκία, το 2002 στην Σμύρνη, το 2004 στο Κουσάντασι, και 2006 στην Κωνσταντινούπολη με τη συνεργασία της προεδρίας θρησκευτικών υποθέσεων της δημοκρατίας της Τουρκίας και του συνδέσμου των τουρκικών ταξιδιωτικών γραφείων (TÜRSAB ), που έδωσε φέτος μεγαλύτερη διάσταση διεθνή χαρακτήρα με την αφορμή του γεγονότος ότι η Κωνσταντινούπολη το 2010 είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Έτσι πραγματοποιήθηκε η σχετική ημερίδα με διάφορα πάανελ ομιλητών επιστημόνων, θεολόγων, εκπροσώπων, θρησκειών, δημοσιογράφων που επιβεβαίωσαν την Πόλη σαν ένα σημείο συνύπαρξης διαφορετικών θρησκειών και πολιτισμών ανά τους αιώνες μέχρι σήμερα.Η εκδήλωση όπως αναφερόταν στην σχετική πρόσκληση ήταν η πλατφόρμα για τη συγκέντρωση των θρησκειών που κατοικούσαν στην Κωνσταντινούπολη, που επηρέασε την ανάπτυξή της ενώ υπήρξαν προσεγγίσεις σε ενότητες όπως Θεολογία, Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης, συνύπαρξη των Πολιτισμών, Πίστης και Τουρισμού.Συντονιστής ήταν ο διευθυντής θρησκευμάτων της Τουρκίας Μεχμέτ Σονμέζ, ενώ μετείχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο αρχιραβίνος της Τουρκίας Ισαακ Χάλεβα, ο αν. πατριάρχη πνευματικός ηγέτης της Συριακής κοινότητας στην Κων/πολη Γιουσούφ Τσετίν, ο πατριάρχης βουλευτής της τουρκικής Συριακής καθολικής εκκλησίας Γιουσούφ Σαγκ, ο εκπρόσωπος των τουρκικών καθολικών κοινοτήτων των Χαλδαίων Φρανσουά Γιακάν και άλλοι.

ΠΗΓΗ.


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ:ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ...ΓΚΑΦΕΣ!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ:


Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε πως ο "Οικουμενικός Πατριάρχης" δεν συμπεριφέρεται Ορθόδοξα ως οφείλει.

Για ακόμη μια φορά κάνει μια απίστευτη ...γκάφα όπως την χαρακτηρίζει με μεγάλη επιείκια τοσυγκεκριμένο έγκριτο blog.

Άραγε δεν γνωρίζει ο Βαρθολόμαίος τι σημαίνει για την Θράκη ΜΑΣ ο κάθε ψευτομουφτής;;

Ο καθένας όμως κρίνεται από τις πράξεις και τις δηλώσεις του. Αν πολύ περισσότερο βάζει την Ορθοδοξία και την Εθνική μας Ανεξαρτησία σε κίνδυνο,είτε λέγεσαι Βαρθολομαίος,είτε λέγεσαι Ιερώνυμος,είτε Ιερά Σύνοδος δεν θα γλιτώσεις από την οργή και την κριτική!

Τέλος στην ανοχή των "...επιπόλαιων και τυχαίων κινήσεων"...!

Είμαστε σε πολύ "περίεργα" χρόνια και τίποτα δεν θα μένει ασχολίαστο.!

Υ.Γ. 1

Ακόμα και αν βγει αύριο ο Βαρθολομαίος να ζητήσει συγγνώμη για όλο αυτό,δυστηχώς ο στόχος των γραικύλων και των τουρκολάγνων θα έχει εκπληρωθεί!

Υ.Γ.2

Ποια σχέδια εξυπηρετεί ο Βαρθολομαίος;Είναι Πατριάρχης των απανταχού Ορθοδόξων ή πατριάρχης των σχεδίων της νέας τάξης πραγμάτων;

Υ.Γ.3


Μπράβο στο blog Hellas-Orthodoxy που μας ενημερώνει για θέματα που δεν "πολυπαίζουν" .


Υ.Γ.4

Γραικύλοι και προδότες δεν έχετε πολύ καιρό.Εσσεται Ημαρ. Ο Θεός είναι με την Ελλάδα και έρχεται με πολύ θυμό για τους ανθέλληνες και αντίχριστους.

1 σχόλιο:

ioannis είπε...

xe xe...ego protos to anartisa stin ali ox8i:))) etsi kosta mou...sinexise:))
i ellada ksipna !