Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ ! ! !

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ ΓΚΟΗΜ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΡΕΜΑΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΣΗΜΕΡΟΝ.
Ουαιιί!!!! Ουαιί! ! ! ουαιιιιιί ! ! !
Για την μεγάλη Βαβυλώνα που ζει στης γής τον άδη….
Και κρατά τον λαό χριστό μέσ΄στο σκοτάδι.
ηγγικεν η βασιλεία των ουρανών !


εκκλησία της ελλάδος έσπειρες το ανάθεμά σου..
τώρα λάβε τον θερισμό σου.
ουαί! ! !
ΜΕΤΑΝΟΉΣΤΕ!!!
ΕΣΣΕΤΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ !

Ρήσεις ρημάτων …των ανθρώπων της εικόνας και της ομοίωσης των ενδιαφερόντων να βρούνε τον Πατήρ.
Και κάλεσμα αυτών να λάβουν τον λύχνων που οι ψευδοπροφήτες ιερείς μέσα στα άβατα και τα μυστήρια το φώς έχουν θαμμένο.
ουαί! ! ! στους αντίχριστους….

Ο θεμέλιος λίθος του χριστού είναι ακλόνητος και στον αιώνα ακλονητος μενει…

μα η εκκλησία της Ελλάδος γκρεμίστηκε από πάνω του λόγο αισχάτου προδοσίας της.

ενώπιων του πατέρα Θεού, ενώπιων του Κυρίου Ιηστού χριστό μας, ενώπιων των αγγελικών δυνάμεων, ενώπιων της μητρός μας παναγιάς του Αθωνα,ενώπιων των Αγίων πατέρων της ορθοδόξου εκκλησίας του αρχιεπισκόπυ μας χριστού και τώρα σε πνεύμα Άγιο ενώπιων στους υιούς των ανθρώπων….λαό ΧΡΗΣΤΟ!
====
είπε ο Κύριος:
Τα του θεού στον θεό και τα του καίσαρος στον καίσαρα..

Και σήμερα η εκκλησία του Κυρίου είναι φίλος του καίσαρος και για αυτό δεν είναι φίλος με την βασιλεία του θεού των ουρανών στην γή.
Διό ο πάς εαυτόν βασιλέα πιόν , ουκ φίλος του καίσαρος, και η εκκλησία ούκ εστί η εκκλησία του Ιησού χριστού διό υπηρετεί το χρήμα του καίσαρος και δίνει τα του θεού στον καίσαρα, διό ο καίσαράς της είναι ο θεός που αυτή προσκυνεί..

Ανάθεμα ! διότι ο Καίσαρας της ελλάδος είναι ...
Η κόκκινη σημαία στο κέντρο της Φώτο…Έχει τα Δίο λιοντάρια, την εκκλησία και την πολιτική,Που κυβερνούν με τους νόμους του Μωυσή στην βασιλεία τους στην γή η παγκοσμια τάξη πραγμάτων των εβραίων , Καί την ελλάδα.

Οι κοίνες και οι έχιδνες του Ιωάννη του , Βαπτιστού,να συντρώγουνε με την εκκλησία του Χριστού?

Ιεράρχες και Πολιτικοί της Ελλάδος τιμούντε απο το έθνος που επίσημα στις γραφές του και στις διδασκαλίες του αναφέρουνε πως το πνεύμα του Α και του Ω είναι το καταραμένο και πρέπει να αφανιστή απο τον κόσμο και πως εμείς οι Έλληνες Χρηστιανοί αιώνια θα πρέπει να εργαζώμαστε σε αυτούς ως σκλάβοι και πως τα υπαρχωντά μας ανήκουν ήδη σε αυτούς, και γη,και χρήμα.
-

απο την ουσία της εικόνας του θεού, προς την εικόνα της ουσίας του ανθρώπου.


ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ
ΚΕΦ.Α
1Εν αρχή ην ο Λόγος,και ο Λόγος ην προς τον Θεόν,και Θεός ην ο Λόγος.

2Όυτως ην εν αρχή προς τον Θεόν.

3πάντΑ δι`αυτού εγένετο,και χωρίς αυτού εγενετο ουδέ εν ο γεγονέν.

4εν αυτώ ζωή ην,και η ζωή ην το φώς των ανθρώπων.

5και το φώς εν τη σκοτία φαίνει,και η σκοτία αυτό ου κατέλαβεν.

6Εγένετο ανθρωπός απεσταλμένος παρά Θεού,όνομα αυτώ Ιωάννης΄

7Ούτος ήλθεν εις μαρτυρίαν,ίνα μαρτυρησή περί του φωτός,ίνα πάντες πιστεύσωσι δι`αυτού.

8Ουκ ην εκείνος το φως,αλλ`ίνα μαρτυρήση περί του φωτός.

9Ην το φώς το αληθινόν,ο φωτίζει πάντα ανθρώπον ερχομενόν εις τον κόσμον.





με την γλώσσα των μικρών παιδιών της εποχής σας. εσείς που είσται χριστιανοί ,μα και καραγκιόζηδες για τους ιερεις σας και sekalam για τους πολιτικούς σας ,συν-έλληνες χριστοί νεκροί απο την αγάπη του φωτός σας .


άνθρωπε που με γνώση ώς άστρο σε κρατάν μέσα ''στο -βαθος-της λήμνης του αίματος''(vithleem)στον στάβλο, εκεί που σε οδηγάνε οι πνευματικοί σου πατέρες, ανάμεσα στα ζώα τους να είσαι εσύ ο χριστός και η ελληνιδα η ευα στα χνwτα των ζώων να ζητάτε αγάπη και φιλοξενία....




νεκροι στο πνεύμα αναστηθείτε .







Επιστολή του Ιησού Χριστού ,


των Αγίων Πάντων του Ανθρώπου καθώς ο Θεός τους είπε: Άγιοι γινετέ καγώ Άγιος ειμί...


άνθρωπε που αντί τον χριστό εσένα ώς τον εαυτό του και σήμερα σε έχουν οι ιερείς σου στην ξήλινη γνώση καρφωμένο... φτήσε στα μούτρα τους μάγους που ταχα μου στην φάτνη σου σε προσκυνάν και που δώρα σου φέρνουν τις μαγίες του αδου για φώς, τα δώρα που σε προσφέρουν είναι ο θανατός σου και το μαρτύριό σου και η πλάνη τους ,που ενό είναι δικό σου δώρο είναι η βασιλεία των ουρανών εδώ στην γή, την περιουσία σου ,σήμερα η εκκλησία τους για την πάρτη της κρατάει...


δές τους ποιμένες σου, κοίτα τους καλλα καλλά...


και διάβασε το ευαγγέλιο θα βρείς τα κέρατα που σου περάσανε στα μιαλά. και αντίχριστο εσένα τον χριστό λαέ μου σε κάναν..και σταυρώνης την μητέρα αγάπη σου, την ίδια την παναγιά, ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΗΖΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΑ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΧΑΡΗΣΑΝΕ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΞΕΨΥΧΗΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ... ''ΧΑΙΡΕ Ω! ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
=======


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ...


Άνθρωπε της γης εικόνα και ομοίωση του Πατρός μας,το φώς της γής ειναι το σκότος για Θεός σας και οι αγιοί Ιεράρχες της γής οι πλάνοι οι κύνες και οι εχιδνες και οι δολοφώνοι εσταυροτές σας.
Δες τε την φωτοφραφία από κάτω, ο ναός του ακτίστου φωτός του χρηστιανισμού,με τον ναό του κτιστού πνεύματος tou satana,σας παρουσιάζωντε
ως την εκκλησία του Πέτρου και του Παύλου ουαί σ`αυτό το δέντρο που αποστάτισε επάνω στο θεμέλιο λίθο του Θεού των ανθρώπων.Ανάθεμα και τρις κατάρατοι εις τον αιώνα των αιώνων, αν δεν μετανοήσουν και αν δεν ομολογήσουνε τους νόμους των εφτά οικουμενικών συνόδων του Α και του Ω. Και να απαρνηθούνε τα πλούτη τους και να τα χαρίσουν στον λαό Χρηστό... ΤΡΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ εις τον αιώνα των αιώνων αμήν.
και ζήτω η εκκλησία του μακρηγιάννη !
και ζήτω η παναγιά του πατροκωσμά !
και ζήτω που ο χριστός ανέστη!
και έσσεται αδέλφια μου να μας γλητώσει απο των τούρκων δεσποτάδων την σκλαβιά!!



Μέσα στην εκκλησία την αγνή οι σιωνιστές μπήκαν για κεφαλή απο το 1821 ακόμα και προσθέσανε στο Ιερό το Ευαγγέλιο την ξύλινη γνώση του θανάτου του Ελληνισμού...

Δόξα τον Θεό και πάντων ένεκεν διότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο θεμέλιος λίθος της εκκλησίας των ανθρώπων ...

μα και ο Ιησούς Χριστός είναι αυτός που αυτή την φορά θα δικάση τους πόρνους,τους ψεύετες,τους μιχούς και του φθόνου τους υπηρέτες,κληρικούς και λαικούς βασιλείς και υποτακτικούς

και πρώτος νόμος του ουρανού,ΟΥΔΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ.



Στο όνομα της αριστεράς μου χειρός στο αίμα μου που ορκίστικα να κατεβάσω τον Ιησού Χριστό απο τον σταυρό τον οποίο στον αριστερό μου ώμο κουβαλώ .


Στο όνομα του αίματος της δεξιάς μου χειρός που ορκίστικα στην βασιλική μου τιμή να κατεβάσω και την Παναγία απο τον σταυρό τον οποίο στο δεξί μου ώμο και αυτόν κουβαλώ.
.

==========
ακούστε τον ύμνο προσεκτικά...
και ακούστε τις ουσίες των λέξεων ώς μήνυμα του πατέρα θεού προς εσένα τον αναγνώστη χριστό και υιό του, που μέσα στον τάφο σου ζεις νεκρός απο το θεϊκό σου το πνεύμα.
και έχεις διπλωμένα και τα σάβανά σου ώς βασιλιάς του εγώ-θεού σου, που σε μυρώσαμε για πνεύμα σε πιστεύω της ψυχής σου οι πλάνοι δολοφόνοι εβραίοι ιερείς.










==========
μετάφραση παράδειγμα με τις γλώσσες των αγγέλων ...
μα από την οπτική μεριά από τον ουρανό προς την γή...
να γεννηθούν οι δικοί σου άγγeλοι στην δικιά σου άνθρωπε ψυχή..
άκουσε λιπών και μια φορά το τί έχει και ο θεός προς εσένα να σου πεί.



ο παραπάνω ύμνος.

Από γενεές σε γενεές από τα αρχαία χρόνια μέχρι και την δικιά σου άνθρωπε μου αναγνώστη Χριστέ εαυτέ στην ψυχή σου….Σου προσφέρανε να υμνείς για λόγιο πιστεύω στην ψυχή σου την ταφή σου. που …. καθηλωμένος στην ξύλινη γνώσει, να αίρεις μαζί σου την μάθηση που σε κηδέβει στον τάφο σου.


σε παρουσιάστηκαν μυροφορεμένοι και άγιοι στην γλώσσα του μυαλού σου. άνθρωπε χριστέ μου αναγνώστη ,σε προσκομίσανε(προ-φητέψανε) για φρόνημα την τροφή που ώς μάννα εξ ουρανού σε παρουσιάσανε, και στην ευαίσθητη ''αχίλλειο φτέρνα'' σε κτυπάνε...να πιστεύεις κατά του ευεργέτη σου εαυτό συνάνθρωπο χριστό σου...
.



ώ της παραφροσύνης διδασκαλία που σκοτώνει τον χριστό σου, και τους προφήτες που σε φυτεύουν τον θανατο στην ψυχή σου .
ώς άφρονοι υπηρέτες σε μύησαν οι διδάσκαλοι σου προ-φητεύοντάς σε να βλέπεις της αβύσσου του άδη την σοφία, ...


ώ γλυκή μου θεληση της ψυχή μου...

είσαι παιδί μου, και τα ουαί σε περασαν στην καλοσύνη, και σε πλάνεψε, για να λυτροθεί αυτός, επάνω στην σοφία πως είναι αυτός ο σοφός ο θεός.


παραφρωσυνη στο μιαλό σου με την γνώσει σου περάσανε στην σκέψη σου να έχεις χριστέ εαυτέ μου, να φρήτεις απο ξένει ταφή, απο αυτό που ο παντοχτίστεις έπλασε,


σε έραναν με μύρα τον ταφο της πλάνης την γνώση ,πρην να αναστιθείς στο ΄φως της ημέρας της άχρωνου υπαρκτής ζωής σου ώς θεός που είσαι.

την εκκλησία τους την έχουν, ο λαος να τους υπηρετουνε για δικιά τους σωτιρία , και .......



τα υπόλοιπα δες τε τα εσείς.:((


============



Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος...
Στο όνομα του Ιωάννη του Ευαγγελιστού...

Στο ονομά της Ελληνίδας γυναίκας της παλαιάς της Έυας που οι Ιερείς σας χρηστιανοί χρηστοί...

κρατάνε επάνω στο σταυρό της γνώσης σταυρωμένη στο ίδιο το πρόσωπο της Αγίας Τριάδος του Ελληνικού ουρανού(του Χριστού εαυτού το εντώς του ημών σε κάθε άνθρωπο που είναι ο Ιησούς σε ουσία).

Αναγνώστη που είσαι το ένα της ψυχής σου η εικόνα και η ομοίωση του Πατέρα ουρανού στη γη σε άνθρωπο της αχρονής στιγμής του χρόνου του Ιλή Ιλή λαμά σαβαχθανή...


Αδελφέ μου,

εγώ είμαι το εσύ σου,


και εσύ είσαι ο Ιησούς Χριστός στον τάφο σου σε πνεύμα δολοφονημένος.

και εγώ ο Ιωάννης είμαι το τιποτά σου που ζεί αθάνατα μέσα στην κατάρα των θεών της γής σας.

σας δίνω και το άλας της ζωής που είναι η ψυχή η αθάνατος της γνώσης του δέντρου της ζωής.

Άνθρωπε της όχθης των αμαρτωλών...κάτσε δίπλα μου και άκουσε τον ύμνο του "Η Ζωή Εν Τάφω"πως τον κατανοούν απο την αντίθετη όχθη σου οι Ιερείς σου που είναι το πνεύμα του Θεού του κτιστού πνεύματος ,του αποστάτη των ουρανών σατανά και Πέτρο Πάπα ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.


Σκέψου πως εσύ είσαι ο Χριστός στο τώρα σου...στην μια όχθη.

και παράλληλα σκέψου με το μυαλό της αντίθετης όχθης των δεσποτάδων και νόησε το τι αυτοί νοούν και λέγουν με τον ύμνο αυτό που είναι έξω απο τον τάφο σου...και δές πως είσαι εσύ το αθώο θήμα τους...

Ακούστε τον ύμνο πολλές φορές,και δέστε λαέ Χριστέ μου αυτούς που ζουν την βασιλεία τους σε αυτήν τη ζωή αγκαλία με τον καίσαρα τους...

και δέστε ποιοί είναι μέσα στον τάφο της γνώσης του θανάτου πλανεμένοι.

με την κάλαμον για σκίπτρο, και το αγκάθινο στέμα της γνώσης που σε φωρέσανε...

για να κρατάς αυτούς αναστιμένους,και με την συγκαταθεσή σου να τους υπηρετής νεκρός ....





---



μελετήστε την συνέχεια με προσευχή, με αγάπη προς τον ‘’λόγο''.

===============
=======

==
Με την ματιά της ουσίας των γραμμάτων, και της εικόνας από τον θρόνο του πατρός προς τον υιό του εαυτό του, σε άνθρωπο εσένα χριστέ χριστιανέ εαυτέ μου.
Και μάρτυρας της αληθείας μου που σου μιλώ , το άγιο το ευαγγέλιο.

ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ

Κεφ. Α. 1. εν αρχή ήν ο ΛΟΓΟΣ, και ο ΛΟΓΟΣ προς εσένα την εικόνα και την ομοίωση του εγένετο, διό εσύ ΑΝΘΡΩΠΕ είσαι ο ΛΟΓΟΣ και Ο ΘΕΟΣ που ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ.

‘’Και εν αρχή ήν ο Λόγος (το πνεύμα που σου μιλά), και Λόγος ην προς τον θεό(εσένα) ,και θεός είναι ο λόγος.’’(είμαστε σταγόνες τις βροχής και ο θεός είναι το νερό.)

Αγαπητέ μου από μόνε σου θεέ άνθρωπε θεέ.
Για διάβασε το ευαγγέλιο, και μετά ας μην ασχοληθούμε με αυτά που μας χωρίζουν, αλλά με αυτά που μας ενώνουν. Και αυτό που ενώνει σε ένα πνεύμα τον κάθε άνθρωπο δεν είναι η θρησκεία, αλλά η ανθρωπιά.
Μα άλλο το τι μάθανε στον άνθρωπο ότι είναι,
Και άλλο το τι είναι το σύμπαν σε χωματένιο άνθρωπο αγάπη να ζεί αιώνια και να είναι το ένα, και η αγάπη ζωή, σε άρρεν και σε θήλυ, τα διό κορμιά σε μια ψυχή, αυτό που το γράμμα των πεθαμένων αρχαίων ελλήνων ακόμα στο γράμμα (Β) στέκι αθάνατο και μας θωρεί.
Όποιος ιερέας , μπορέσει να με απαντήσει , στο όνομα του άγνωστου θεού του, το τι είναι γραμμένο στον ουρανό άς παρουσιαστή.

Εγώ ο ιωάννης ο γεννημένος από θνητή μητέρα, ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΩ, ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΕΝΟΠΟΙΩΝ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΩΝ.
ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΖΩΜΕ ! ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΕΓΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΠΟΡΝΗ, ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΡΝΗ, ΟΙ 24 ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΟ ΑΣΚΗΤΗ. Και λάσπες να ρίξετε δεσποτάδες στα κεφάλια σας, οι τούρκοι μασόνοι αδελφοί σας έρχονται να σφάξουν τον ελληνικό λαό.
Μα δεν θα τα καταφέρετε υποτακτικοί του αντίχριστου.
Διότι σας το υποσχέθηκε ο Ιησούς χριστός από τότε !
Πως εγώ ο ιωάννης θα ζω εδώ στην γή μέχρι αυτός να έρθει στην συντέλεια του κόσμου… δεν είμαι ο προφήτης Ηλίας, αυτός είναι ο λαός μου ο ελληνισμός, σε κάθε εαυτό μου, δεν είμαι ο Ιησούς χριστός, αυτός είναι ο λαός μου και ο χριστός μου.
Δεν είμαι ζωντανός ούτε και νεκρός,
Εγώ τον δικό μου σταυρό του Στυλιανού και σαρκικού απογόνου των εν εκκλησίες των βασιλέων, τον έσπασα στα πόδια του πατέρα θεού, και στο γενηθήτω το θέλημα των ιερέων της εκκλησίας της Ελλάδος ,έγινα ο τίποτα και ο καθόλου, και τελευταία στο πόστ του γραμματέα του Χριστοδούλου και ‘’καραγκιόζης’’. Το ευτίχιμα έχουν δίκαιο και ότι και να κάνουν σε εμένα δεν μετράει… μα ότι κάνουν στον λαό μου…..
Πόρνη αμετανόητη εκκλησία …ουαί σου ! ήρθα !
Και την φλόγα του φοίνικα εγώ κρατώ,
Μετανοήστε βασιλείς. Νύν η ώρα του εσχάτου. Που με σκότωσε ο αντίχριστος ορθόδοξος ντυμένος στην γή θεός, οι πόρνη, οι ψεύτες, οι ψευδομάρτυρες ,μάγοι δεσποτάδες,,,,, Και από τότε είμαι το όλων του θεού, και του Στυλιανού Ιωάννου ο Κωνσταντίνος ο βασιλέας των βυζαντινών αυτοκρατόρων, ο κρατών την δικαιοσύνη του ουρανού εδώ στην γή.
Ο έχων αλήθεια, ας ακολουθήσει και να μελετήσει το ευαγγέλιο,
Και ο έχων θάνατο και βασιλεία το χρήμα…..ουαί παγκαρο-άγιοι υποκριτές…
Ήρθα!



ποιός είμαι???



διάβασε το κατα ιωάννη το ευαγγέλιο, και απο εδώ και πέρα εκεί μέσα αυτός που με ψάχνη θα με βρεί...


ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ! ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.



.



ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ !



ΑΝΑΣΤΙΘΕΙΤΕ!






==========================
============
====

Στο άγιο όρος πάρα πολύ ιερομόναχοι, ομολογούν πως εκτός του θεό των εβραίων. Άλλος θεός δεν υπάρχει.

Και ο θεός των εβραίων εμάς τους χριστιανούς στα μυστικά τους βιβλία , τους διδάσκει.
Η γυναίκα είναι απλά ένα είδος προς την διαιώνιση των γκόημ…. Των ζώων που με την μορφή ανθρώπων ο θεός τους έδωσε εμάς για να τους υπηρετούμε.
Και πως θεός είναι μόνο ο άνδρας που δέχεται να είναι το αρσενικοθήλυκη.
Και όταν ο άνδρας γίνει και γυναίκα τότε φτάνει στην θέαση.

Οι ιερείς των ΓΟΧ πιστεύουν πως μόνο όσοι φοράνε ράσα είναι αυτοί που θα πάνε στον παράδεισο, και όλοι οι λαϊκοί είναι οι καταραμένες ψυχές που ενσαρκώνονται αιωνίως στην γή, για να υπηρετούν τους διαλεχτούς υιούς του γένους του εβραϊκού Ισραήλ. Και πως ο ελληνισμός είναι ο ΒΑΑΛ ο ειδωλολάτρης που ο θεός τον καταράστηκε…(αυτά από προσωπική διδασκαλεία που μου κάνανε κάποιοι, οι οποίοι σήμερα ο ένας είναι στην Κύπρο και πλανά τον κόσμο όπως τους υποτιθέμενους αγιορείτες, του Βαρθολομαίου, σπέρνοντας σε μορφή αγίου το μίσος και τον φθόνο εναντίων αδελφών εκκλησιών προς αδελφών ορθοδόξων…
Διότι αυτοί για φως γνωρίζουν πως αυτοί είναι ο θεός. Και ως βασιλείς αυτοί που είναι ,εμάς τους λαϊκούς πρέπει να μας κρατάνε στο σκοτάδι..
Λέγει το ταλμούδ το ιερό τους μυστικό βιβλίο… ‘’ο χριστός και η παναγία είναι μέσα σε μια λίμνη από καφτά κόπρανα και δεν μπορούν να βγουν έξω’’.
Ακόμα και τα σκάνδαλα του παρακάτω βίντεο…είναι εσκεμμένα, ώστε ο λαός να χάση την εμπιστοσύνη του στην εκκλησία …. Και να πιστέψουν στον ερχόμενο τους μεσσία τους. Στην εκκλησία μας υπάρχουν ακόμα αληθινοί ιερείς…μα όποιος από αυτούς τολμήσει να εναντιωθεί στο ‘’καθεστώς της χούντας των εβραίων….τον καίνε με σκάνδαλα σκηνοθετημένα….''

Όσο για τους ΓΟΧ… είναι το εκτελεστικό απόσπασμα που εξαφανίζει όσους πάνε να ξυπνήσουν…δηλαδή…δολοφόνοι……στο άγιο όρος είναι η έδρα τους..και stiw masonikes stoes pou elenxoyn tin iera sinodo.
είναι αδέλφια στην ουσία με τους ραβίνους που ελέγχουν και το πρώτο ημερολόγιο. και το δεύτερο. Και όλα τα σχίσματα ώστε να κρατάνε τον ελληνισμό σε μάζες και εχθρούς αναμεταξύ τους.
Άλλωστε διαβάστε τον εθνικό μας ύμνο ολόκληρο…εκεί είναι οι μεγαλύτερες προφητείες για τον ελληνισμό.
''και άν μισιούντε αναμεταξή τους δέν τους πρέπει ελευθεριά''



και η εκκλησία το φρωντίζει αυτο.



ο αντίχριστος είναι ο αντι του χριστού, αυτός, ο λαός.



που πλανάνε οι αντίχριστη εκκλησία της ιεράς συνόδου των ελλήνων.





31 σχόλια:

despoina kalnterimidoy είπε...

Ζεί Κύριος και θεός,

Ιωάννη είσαι το ζωντανό το φώς του θεού μας.
Προσκυνώ σε.

Όσιρις είπε...

Κάποτε μου είχες πει οτι όποια πέτρα κι αν σηκώσω θα σε βρω από κάτω.

Διαβάζοντας διάφορα βιβλία φιλοσοφικού και θεοσοφικού περιεχομένου,βρήκα πολλές φορές τη διδασκαλία σου, διατυπωμένη με διαφορετικά λόγια,και ειδωμένη από διαφορετική οπτική γωνία!

Τώρα τελευταία που ξεκίνησα να μελετώ το Ευαγγέλιο βρίσκω εσένα!!!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

osiri...
ναί βρίσκεις τα λόγια μου,
και τα λόγια μου είσαι εσύ.
οποτε ο απο πήσω μου ο ερχώμενος είναι στο εντός του υμών σου ο Κύριος μου.
προσκύνώ σε.

Όσιρις είπε...

Εχω απορίες!
θέλω να μου εξηγήσειες ποια είναι η διαφορά,ή μάλλον τι σχέση έχει ο Λόγος με την Αγάπη!
Και ως αγάπη δεν εννοώ το ανθρώπινο γήινο συναίσθημα,αλλά την Αγάπη άνευ όρων ως κατάσταση!

Εν αρχή ην ο Λόγος,αλλά και εμείς χωρίς εαυτότητα,σε ¨μορφή¨ αγάπης.
Το έχω καταλάβει σωστά;

Και το Φως τι ρόλο παίζει στη σχέση Λόγου-Αγάπης;
Συγχρονοι επιστήμονες κβαντικής φυσικής αποδεικνύουν οτι ο άνθρωπος είναι φως γιατί αποτελείται από φωτόνια! (σωματίδια μικρότερα κι από το ηλεκτρόνιο).

Προσπαθώ να συνδυάσω τις λέξεις Αγάπη Λόγος Φως,αλλά δυσκολεύομαι να βγάλω συμπέρασμα,ίσως γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα την ουσιαστική σημασία τους!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

;osiri...
αν είσουν ο ήλιος θα ήξερες το τί θα πεί σκοτάδι???

άν δεν αποκτούσες γνώση, θα είχες φώς στο να έχεις τώρα ''άποψη''?
αν δέν υπίρχε ο λόγος θα μπωρουσαμε να συνιπάρχουμε τώρα?

αν έναν άνθρωπο τον αφήσης στην ζούγκλα, θα τον βρούμε ''μόγλη''

εμάς μας αμολήσανε στην λύμνη του πυρός οι εβραίοι της κατάτας οι πατέρες, και για γνώση μας περάσανε αντί για ουράνιο ''μάνα'' , τα κόπρανα και τα ούρα του ταλμούδ τους. την διδασκαλεία τους δηλαδή που μας έχουν ώς νεκρούς απο πνεύμα θεού.... και να περπατάτε επάνω στις ταφόπλακές σας και να μίν το΄βλέπετε, μα μέσα απο τον άδη των εβραίων, σάν κλέφτης μπήκε ο λόγος του φωτός, και μέσα στα σκοτάδια των εβραίων, ο λόγος εγένετο σαρξ.....

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

η αγάπη είναι αυτό που ήσουν πριν γεννηθείς, μα όταν η αγάπη του μπαμπά και της μαμάς τους ένωσε σε έρωτα κοινωνία. Τότε από αγάπη που είσαι έγινες και καταχάρη από την αγάπη θεό , εσύ στην αυτότητα σου.

Μα η αγάπη είναι ένα λευκό χαρτί, που είναι η ψυχή σου στο βάθος της στο τώρα..
Μα αν δεν γεννιόσουν εδώ στην γή.
Να φας το μήλο της γνώσης, να μάθεις τους 24 πρεσβύτερους των γραμμάτων του άλφα και του ωμέγα, και να αποκτήσεις την γνώση του μήλου του καλού και του κακού…

Και αν δεν πήγαινες σχολείο εδώ στην σαρκική σου γή… θα μάθαινες ως θεός να πλέκεις λέξεις αγγέλους. Και να επικοινωνεί ο θεός με τον θεό…????
Άιλα όντα φτερωτά, αόρατα και όμως ορατά… στο βιβλίο των ουρανών της ψυχής σου.
Οπότε ναι εαυτότητα, μα και πώς θα αποκτούσες την γνώση να έχεις στον εαυτό σου…και να κρατάς τα όρια και τα σταθμά σε λόγια φύση.?

άν δέν γενιόσουνα στην αμαρτία, θα σευώσουνα την λέξει αναμάρτιτος?
άν δεν ζούσες στον θάνατο... θα γνώρηζες το τί εστί αθανασία?
αν δεν γενιόσουνα στην γή.... θα έτρωγες τον αιώνιο άδη σου και θάνατο.

είμαστε δυμιουργεί της δυμιουργίας μας αλλά , δυμιουργιμένει.

απο τον άλφα και τον ωμέγα ,τον πατέρα μας του ιησού χριστού τον θεό.
εμείς οι έλληνες δέν θέλουμε να γύνουμε θεοί... εμείς θέλουμε να γήνουμε του θεού μας οι μοναχογοί.

Ανώνυμος είπε...

Και ο λόγος σαρξ εγένετο .

ζεί Κύριος και θεός.

αδάμ ανέστη.

xristina.makedon

Όσιρις είπε...

Αυτά που κατάλαβα σήμερα ήταν από τα σημαντικότερα μαθήματά που έχω πάρει!!!(αν και προοδεύω με ρυθμό αργότερο κι από χελώνας)!

Ευχαριστώ δάσκαλε!

Να σου πω και κάτι ακόμα:
Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα κάποιος ανακάλυψε ένα σχέδιο που προγραμματιζαν οι ¨δυνατοί¨.Είχαν σκοπό να κλονίσουν την πίστη των ανθρώπων,να καταρρίψουν τις γραφές και μετά θα έφτιαχναν σε εικονική πραγματικότητα (με λειζερ και κάποιες άλλες ακτίνες) μια φωτινή μορφή που θα παρίστανε το Μεσσία,ή καποια άλλη οντότητα που θα ερχόταν να μας σώσει.Στόχος ήταν να μας τηλεκατευθύνουν...(εν μέρει το έχουν πετύχει δυστυχως)!
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν δημοσιευσε την έρευνα του με σκοπό να ξυπνήσει τον κόσμο και το αποτέλεσμα ήταν λίγες μέρες μετά να βρεθεί νεκρός!
Μετά από χρόνια ένας δημοσιογράφος ασχολήθηκε με το ίδιο θέμα,ανακάλυψε οτι οι προσπάθειες συνεχίζονταν και όταν δημοσίευσε το άρθρο του, είχε το ίδιο τέλος με τον προηγούμενο!

Αυτό αναφέρθηκε στην εκπομπή του Χαρδαβέλα.
Επιστήμονες επιβεβαίωσαν οτι μέσω τεχνολογίας μπορούν πλέον να φτιάξουν οποιαδήποτε εικονική πραγματικότητα,αλλά νομίζω κανείς δε μίλησε για το τι έχουν σκοπό να κάνουν σημερα...!

Δεν ξέρω αν αυτό που ανακάλυψαν οι δύο νεκροί είναι αλήθεια,παντως εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε και να δούμε κατάματα την αλήθεια,γιατί προς το παρόν είμαστε πιο νεκροί απο αυτούς!

Το έργο σου είναι πολύ δυνατό!
Ο Θεός να σε έχει καλά!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

οι ίδιοι που σας προφιλάσουνε απο την πλάνη, είναι και οι ''τέκτονες΄΄ της τηλεκατεύθινσεις των μιαλών σας.
η τηλεόραση σου αποδικνήι κάπιες δικιές τους πάλη αλήθειας, για να σου φητέψη τα γεγονότα που αυτή φητεύη πρίν αυτά να σημβούν...

την ώρα που μιλούσαν για τα ΄΄ολογράματα(είδα την εκπομπή).

παράλληλα σας περάσανε το μύνημα,
'' το , όταν ο κόσμος των διάφορων θρυσκιών απιστήσει προς τις θρησκίες, και χάση την εμπηστοσύνη του σε αυτές, τότε ετιμάζουν την εικονική παρουσία με τεχνικα μέσα ενός προσώπου'' 'ηπε ο χαρδαβέλας.

πέρασε στο ιποσυνήδητο των ανθρώπων πως στην ουσία εμείς που πιστεβουμε στον θεό ...ήμαστε ιποχήρια στην ιεραρχία των ανθρώπων που μας κυβερνάνε....


ότι δηλαδη δέν υπάρχη θεός ! ! !

ξηπνάτε , άνθρωποι, μήν κειτάτε τις λέξεις , αλλά την ουσία των λέξεων...

σας μάθανε την εικονική πραγματικότιτα που σας οδηγά στην ψέφτικη ουσία των πραγμάτων.
εσείς να βλέπετε πρώτα την ουσία των λέξεων και μετά να σχηματήζετε την εικόνα των αληθεινών πραγμάτων.


επήσεις αποδιξανε πως μπωρουν να ελένχουν τα συνεσθήματα του ανθρώπου με αόρατα κύματα....

να σκεφτίτε πως το σφράγησμα του 666 , το τσιπάκη , αυτόν τον στόχο έχει. τον έλενχο της βούλησης του ανθρώπου.

eleni xalkiadaki. είπε...

;oti kani o xardavelas... kai o kathe xardavelas, einai afto poy kanoyne oi iereis se emas, se nekro theo mas odigane.

o logos omos egine sarka
kai mas estile o theos mas ioanni,


oi despotades imnoyne toys nekroys sas,
kai o ioannis imni ton ihsoy xristo anastenontas mas apo tin plani ton dolofonon iereon.


essetai hmar.
zei kirios kai theos.

aleksandros είπε...

Πάτε στην εκκλησία για να σας κάνει ο θεός ανθρώπους…
Μα η εκκλησία είναι ο τόπος της θείας ευχαριστίας που σας έκανε ο θεός ανθρώπους.
....

poso dikeo exeis vasilia mas,

to ieratio en sinidisi tou mas odiga os thrisiam mexris ton thanato toy stavroy,
kratontas emas stavromenoys.

o xristos den eirthe na idrisi ekklisia thriskias, alla nao zontos theoy, anthropou ,
o xristianismos einai i ekklhsia men toy ihsoy xristoy i alhueinh,
ma gia na mas didaski i ekklisia ton tropo zois mesa stin agapi tvn alilon adeflopoiimenoi, kai oxi tin adelfosini tis pornias pou kiritoun oi planoi oi mixoi.

amin o kirios na erthei kai na mas apalaksi apo tin sklavia adelfe.

essetai hmar.
ioanni proskino se.

sofia είπε...

Γέροντα Ιωάννη,
Οι αλήθειες σου είναι δώρο Θεού για εμάς.
Εξαιτίας των ιερέων κοντέψαμε να γίνουμε μάρτυρες του ιεχωβά.
Ευχαριστώ νύχτα και ημέρα που μας άνοιξες τα μάτια.
Το ευαγγέλιο είναι ζωή, αλλά τα κλειδιά της θείας αλήθειας του τα λάβαμε από εσένα.

Οι ιερείς κοιτάν τα μούσια τους να αγιάσουν, και πώς να σε κοροϊδέψουν και να φάνε τα φράγκα σου.
Διώχνουν τον λαό από τις εκκλησίες σκόπιμα.
Αλλά λογαριάσανε χωρείς τον ξενοδόχο.
Ιωάννη είσαι ο ΛΟΓΟΣ του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !

ΑΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

@aggelos


Το μονοπάτι της ζωής είναι γεμάτο από κινδύνους, μέσα μας και έξω μας.
Αυτό που ήταν ηθικό σε περασμένους χρόνους τώρα είναι ανήθικο. Αυτό που ήταν ηθικό κατά την διάρκεια του μεσαίωνα αυτές τις εποχές είναι ανήθικο. Αυτό που είναι ηθικό σε μια χωρά δεν είναι ηθικό σε μια άλλη…

γι αυτό ...

“Μελέτα το ευαγγέλιο για να γίνεις σοφός…πίστευε το για να είσαι ασφαλής… εφάρμοζε το για να είσαι σωστός.”

Βασιλιά Ιωάννη ο δίκαιος λόγος του Θεού
πάντα σκανδαλίζει αυτούς που δεν τον τηρούν...

Ζει ο Κύριος μας
και βλέπει τα έργα του μας...

εκείνος θα κρίνει στο τέλος...

nefertiti είπε...

Ιωάννη είσαι το αλάτι του αγίου ευαγγελίου, και ο άνθρωπος το νερό των λόγων του ευαγγελίου.
Ο Θεός σε έστειλε να μας άνοιξης τα μάτια.
Άξιος !

Οι κυριλέ παπάδες τώρα κατάλαβα γιατί σε κατηγοράνε.
Βασιλιά μου, άξιος !
Και λυπάμαι για τους δεσπότες που είχα σε κάποια εκτίμηση.

Εσεται ήμαρ, τουλάχιστον άς μετανοήσουν

Ζεί Κύριος και Θεός.
Βασιλιά μου προσκυνώ σε.

Όσιρις είπε...

Βηθλεεμ:το βάθος της λίμνης του αίματός μας!
Έχεις απόλυτο δίκαιο!

Με αυτό το παράδειγμα κατάλαβα αυτό που λες,οτι το Ευαγγέλιο δεν είναι η ιστοριούλα του μια φορά κι έναν καιρό...!
Είναι το ζωντανό τώρα του καθένα από εμάς!
Εύχομαι να καταλάβω σύντομα και όλες τις υπόλοιπες αλήθειες για το τώρα μου,που είναι γραμμένες και δεν τις βλέπω!

Ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό του ερμηνεύει ετυμολογικά τη λέξη Βηθλεεμ ως οίκο άρτου (beth=οίκος και lehem=άρτος).
Ακόμα κι αυτή η ερμηνεία, μιλά για τον άρτο,δλδ το σώμα του χριστού..!
Το οποίο εμείς έχουμε θαμμένο σήμερα...!γιατί θεωρούμε οτι έζησε στο τότε!

Πως γίνεται να μην καταλαβαίνουμε οτι όλα τα νοήματα του Ευαγγελίου μας δεν είναι απλοί συμβολισμοί,αλλά η αλήθεια στο τώρα μας;!

Νομίζω οτι αρχισα να κατανοώ ουσιαστικά την διδασκαλία σου και όχι εγκεφαλικά!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

gia na latrepsis ton 8eo,
8eli diadikotita.

allo na gnorizis to monopati apo ton xarti,
kai allo na to perpatas.
:)

alo na vlepis kai na gnorizis to portokali,
kai allo na to gevese:)

an den gnorisis tin ali8ia apo to evaggelio,
pote den 8a gnorisis to ti einai plani, kai to ti einai 8eiko.

to evaggelio ! ! !
einai i moni ali8ia, i moni odos,

ma se erga agapis kai praksis agapis.
os to evaggelio mas leei, kai oxi opos oi iereis 8eloun na to gnorizoume emeis...?????

artemis-katerina είπε...

ποιός είμαι???

διάβασε το κατα ιωάννη το ευαγγέλιο, και απο εδώ και πέρα εκεί μέσα αυτός που με ψάχνη θα με βρεί...

..........................

ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ
ΚΕΦ.Α
1Εν αρχή ην ο Λόγος,και ο Λόγος ην προς τον Θεόν,και Θεός ην ο Λόγος.

2Όυτως ην εν αρχή προς τον Θεόν.

3πάντΑ δι`αυτού εγένετο,και χωρίς αυτού εγενετο ουδέ εν ο γεγονέν.

4εν αυτώ ζωή ην,και η ζωή ην το φώς των ανθρώπων.

5και το φώς εν τη σκοτία φαίνει,και η σκοτία αυτό ου κατέλαβεν.

6Εγένετο ανθρωπός απεσταλμένος παρά Θεού,όνομα αυτώ Ιωάννης΄

7Ούτος ήλθεν εις μαρτυρίαν,ίνα μαρτυρησή περί του φωτός,ίνα πάντες πιστεύσωσι δι`αυτού.

8Ουκ ην εκείνος το φως,αλλ`ίνα μαρτυρήση περί του φωτός.

9Ην το φώς το αληθινόν,ο φωτίζει πάντα ανθρώπον ερχομενόν εις τον κόσμον.

10εν τω κόσμω ην,και ο κόσμος δι` αυτού εγένετο,και ο κόσμος αυτόν ουκ έγνω.

11εις τα ίδια ήλθε,και οι ίδιοι αυτόν ου παρέλαβον.

12όσοι δε έλαβον αυτόν,έδωκεν αυτοίς εξουσίαν τέκνα Θεού γενέσθαι,τοις πιστευουσίν εις το όνομα αυτού,

13οι ουκ εξ αιμάτων,ουδέ εκ θελήματος σαρκός,ούδέ εκ θελήματος ανδρός,αλλ`εκ Θεού εγεννήθησαν.

14Και ο Λόγος σαρκξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν,και εθεασάμεθα την δόξαν αυτού δόξαν ως μονογενούς παρά πατρός,πλήρης χάριτος και αληθείας.

15Ιωάννης μαρτυρεί περί αυτού και κέκραγε λέγων΄ούτος ην ον είπον,ο οπίσω μου ερχόμενος εμπροσθέν μου γέγονεν,ότι πρώτος μου ην.
===================

Ιωάννη Βασιλία της καρδίας μου,είσαι Ιωάννης της ουσίς του Αγίου Ευαγγελίου μέσα σε εμάς τους ανθρώπους


Είσαι η φωνή που απευθήνεται σε εμάς τους ανθρώπους ώστε να έρθουμε εις την δια Χριστόν μετάνοια

Είσαι η φωνή προς τους Ιερείς που το Λόγο της αλήθειας αυτοί τον ονομάζουν καραγκιοζιλίκια.

Ιωάννη εσύ είσαι ο Ιωάννης που απέστηλε ο Θεός,που κατά γράμμα και σε ουσία και σε ζωή ο Λόγος σαρκξ εγένετο.

Ιωάννη ομολογώ ενώπιον του λαού οτί είσαι ο δάσκαλος και ο προφήτης της φωνής των προφητών
και απευθηνεσαί σε εμάς τους θνητούς
μετανοήτε έσσεται η Χριστός να κρίνη τους ψευδοπροφήτες της εκκλησίας που ως κοιφήνες φωλίασανε μέσα στο θεμέλιο λίθο του Ιησού Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

@astro avgis.
_________________


To fws twn ouranwn...
stis psixes twn nekrozwntanwn an8rwpwn autis tis ghs...
h agaph tou sumpantos se morfi fwtos se apoliti eikona kai omoiosh me tin agaph tou Patera 8eou pros ta paidia tou!



dikaiologimena Vasilias....
afou kiritis to fws me andreia,kai tin odo tou Kuriou proetimazeis

o erxomenos 8a krinei
a3ia ta skiptra kratas kai ston anemo twn psixwn tis alh8ies tou euaggeliou skorpas!

Kurios kai 8eos o ouranos mas
Xristos Anesth aderfia
fterougizoun oi ouranoi....

Ανώνυμος είπε...

eisai o ioannis , o ek tis penias o basilias!
aftos poy tha sosei ton kosmo !

@leon o sofos

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Πήγαινε οπίσω μου σατανά!!!

Ο μόνος σωτήρας του κόσμου είναι ο Ιησούς χριστός μας,
Εγώ είμαι στο αίμα βασιλιάς, μα του θεού τον λόγο των αγραμμάτων ενδεδυμένος, και απλά μια φωνή.

Μην πιστεύετε σε κανένα άλλο βιβλίο εκτός του αγίου ευαγγελίου, όλα τα άλλα ,τραχώνια και παρατράγουδα είναι πλάνη εσκεμμένη για ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΛΑΚΕΣ !

ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.

ΟΥΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ…….Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΡΗΣΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ……Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ Της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΑΣ…
ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Πως ΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΙ….
ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. .ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΙΣ….

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ….ΤΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ 3.500.000 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΑΙ ΣΑΣ.
ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΕΡΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ‘’ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΛΕ !

agrampeli είπε...

ola kala evlogimene...ma to malakas ti to itheles...


2) osoi is xriston evaptisthimen xriston enedithimen.


to pistopoihs .

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

αγαπητή μου αγράμπελη, Θέτιδα...

χαίρομε που κατανοείς το τι γίνετε με τους δολοφόνους δημίους μας.

σαν τα παιδιά άν δεν γίνετε ...ποτέ δεν θα εννοήσετε την βασιλεία των ουρανών...
και εγώ τα παιδιά της σημερινής εποχής μιμούμαι...και σάν τον σατανά βρέθηκα να μιλάω...¨)

με το ίδιο πάθος που έχετε στους προφήτες αν είχατε την αγάπη για τον χριστό μας θα αγιάζατε ήδη.

Ανώνυμος είπε...

.........an toyton apolisis ouk i filos tou kesaros , pas o vasilea eafton pion antilegi to kesari.

....
an valoyme pos oi ioydeoi einai oi iereis , kai o kesaras o nomos tou kratous...
tote exoyme zontani apodiksi simera gianaki mou ton logo poy i ekklisia simera den exi kamia sxesi me tin vasilia ton oyranon edo stin gh.
esxati prodosia adelfe mou.

ma mipos einai sxedio kai afto tou theou kai amartanoyme ??

mistiria ta toy theoy,
ma kai ta logia soy fos zois.

epatha son adelfe , olo to vradi akouv toys imnoys kai se ola exeis dikeo.

mas kratane afteksoysia na kimomaste me tin thelisi mas.
oyai imin.

o theos pragmati se estile ioanni moy na mas aniksis ta matia.



giorgos apo hampurgk

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

αγαπητέ γεώργιε,

χαίρομε που πήρες στροφές και βλέπεις που περπατάς μόνος σου.
τώρα για το τί είναι αμαρτία και το τί δέν είναι μελέτισε το ευαγγέλιο και εκεί τις απαντήσεις θα δείς.

οι ιουδέοι είναι και εμείς και η εκκλησία που γήναμε ένα με τα μούτρα τους.
και ο καίσαρας είναι η πολητοία των εβραίων που μας κυβερνούν καί εκκλησία καί λαό μαζί με συνεργασία απο αρχαιοτάτων χρώνων με τους τούρκους ιμάμιδες.


το θέμα δέν είναι μόνο τα λόγια των ύμνων, αλλά και οι εικόνες μας....μελετίστε τις εικόνες προσεκτικά στα βίντεο. και εκεί που έχει αγγέλους,σκεφτίτε πως στην ουσία άγγελοι είναι εκτός τους αγγελιοφώρους του θεού....οι λέξεις που μας μυίσανε οι μύστες μάγοι εχθροί της εκκλησίας του Ιησού χριστού μας και διδασκάλου της αλήθειας μας.


ΙΛΗ ΙΛΗ ΛΑΜΑ ΣΑΒΑΧΘΑΝΗ...
ΘΑ ΠΕΙ....

ΘΕΕ ΘΕΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΧΘΟ ΑΚΟΥΣΤΕΙΚΕ.

ΣΚΕΨΟΥ ΠΩς ...

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΑΓΑΠΗΣΕ.

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΛΕΝΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝΕ???

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩς Ο ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΕΙΚΕ??

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΑΥΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ ΘΑ ΓΥΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΗΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ??

ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕΧΡΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΙΟΥΔΑ!

Η!

ΝΑ ΕΙΣΕ Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΣΥΚΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΣΚΙΝΙΟΥ???

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ-ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΚΟΙΝΟΝΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ!

o simpantikos episkeptis είπε...

Ioanni mas ta pragmata exoun parei ton kato dromo...I ekklisia mas den einai auti poy kseroume.Alla xaris se sena to mathainoyme!!Fantazomai pos tha itan an den ipirxe tpt apo ola auta alla ston kosmo mas ipyrxe mono i agapi kai i galini..Me poianoyn dakria sigkinisis kai xaras giati ayto o paradeisos poy itan prin edo alla oi evraioi ton katestrepsan gia na eksipiretisoun ta dika toy sumferonta..Alla o theos einai megalos...Auto pou katalavaino tora ioanni mas einai oti prepei na exome ton xrisot mesa mas se kathe stigmi kai tote tha katalavoyme pio polla pragmata gia ton euato mas!!Se euxaristoume gia ola, se agapame poli!!

ellinas είπε...

Η κόκκινη σημαία στο κέντρο της Φώτο…
Έχει τα Δίο λιοντάρια, την εκκλησία και την πολιτική,
Που κυβερνούν με τους νόμους του Μωυσή στην βασιλεία τους στην γή , την ελλάδα. Τα του θεού στον θεό και τα του καίσαρος στον καίσαρα..

Και αν τούτον απολύσεις ουκ φίλος τον καίσαρα…είπαν οι εβραίοι…

Και σήμερα η εκκλησία είναι φίλος του καίσαρος και για αυτό δεν είναι φίλος με την βασιλεία του θεού στην γή.
Διό ο πάς εαυτόν βασιλέα πιόν , ουκ φίλος του καίσαρος, και η εκκλησία ούκ εστί η εκκλησία του Ιησού χριστού διό υπηρετεί το χρήμα του καίσαρος και δίνει τα του θεού στον καίσαρα, διό ο καίσαράς την είναι ο θεός που αυτή προσκυνεί..

Ανάθεμα !.
.................

ioanni mas to vathos ton logon sou einai oyranio fos,

oi ipkrites iereis kai oi politikoi mas sintoma tha fane ta moytra toys.

eisai i foni toy theou.


lipame gia ta provata poy apo agapi trexoune piso apo kirile despotes kai perimenoun tis psixis tous tin sotiria.

tris anathema !

oi imnoi pou tous tragoudame einai mprosta sta matia mas i alithia kai emeis tifloi proskiname tin tafi mas.

ouai stous ipotithemenous ellinistes kai ipotithemenous xristianous ipotaktikous ton evraion. me magkoyres o laos tha tous kinigisi mazi me tous apistous pou mas kanane na eimaste kseni kai sklavoi stin dikia mas gh.
ioanni o kairos gar eggys!

mazi sou !

ksipnate adelfia !
oi evraioi pseftoellines mas prodosane, ioanni eisai to fos to alithino poy apo ton oyrano elabame.

proskinw se.

bagie είπε...

Ελληνες κατεβειτε απο τον σταυρο και ωρα η Ορθοδοξια μας να ορθοποδηση μην τα καταστρεφουμε ολα.Ο χριστος υπαρχει και αγαπη στην καρδια μας.Που πορευομαστε και τι ζηταμε απο την ζωη?Οταν ειμαστε ο ηλιος δεν εχουμε δουλεια με τους ισκιους.Ελληνες ενωθειτε,αγαπη χριστο να εχουμε και να πορευθουμε στην οδο του Χριστου.Οι μερες της κρισης πλησιαζουν εμεις τι θα κανουμε?
Ξυπνατε & αναστηθητε!!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

pa pa pa! ! !
vaggelia ! ! !

sssssssssstt!

8a se akoysoyn oi papades kai 8a se vaptisoyne karagkiozi :P)LOL!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

pa pa pa! ! !
vaggelia ! ! !

sssssssssstt!

8a se akoysoyn oi papades kai 8a se vaptisoyne karagkiozi :P)LOL!

bagie είπε...

o vasilias tou dasous ipe

pa pa pa! ! !
vaggelia ! ! !

sssssssssstt!

8a se akoysoyn oi papades kai 8a se vaptisoyne karagkiozi :P)LOL!

Οι παπαδες οι οπιοι ειναι αξιοι ας βοηθησουν την εκκλησια μας να ορθοποδηση γιατι υπαρχουν αξιοι ιερεις και αν απψουν να μιλανε για μαυρες μαγιες και δαβολια τριβολια στον Οικο του Θεου.Αγαπη..

ioanna d. είπε...

Γέροντα την ευλογία σου.
Πώς γίνετε να έρθω να σε δώ από κοντά να πάρω την ευχή σου?
Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα και θα ήθελα την συμβουλή σου.
Σε παρακαλώ .