Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

των αγγέλων του θρόνου του ουρανού το ανάγνωσμα.



Μιμούμενοι τον Ιησού χριστό, ποτέ σας δεν θα χριστοποιηθείτε.

Λαμβάνοντας το αίμα και το σώμα του Ιησού χριστού όμως,

μετουσιώνεστε με τον θεό, ώς ο Ιησούς χριστός μας θέλησε. Ενώ αυτός που μιμείται, είναι ότι και ο εωσφόρος όταν θέλησε έναν άλλον θρόνο από τον έναν θεώ .

Έτσι ο σατανάς γνωρίζοντας φροντίζει εδώ στην γή δια του ανθρώπου, τον κάθε άνθρωπο να τον κάνει να θέλει να έχει ποιο ισχυρή προσωπικότητα από τους άλλους της εικόνας και της ομοίωσης του ενός πνεύματος,.
Να είναι οι άνθρωποι αστέρια στον ουρανό, και να μαλώνουν αναμεταξύ τους για το ποιο αστέρι θα λάμψη ποιο πολύ από το διπλανό…και έτσι οι τυφλοί να μην βλέπουν πως κατοικούν ως οι νεκροί πλανήτες.
Όπως το αλάτι δέχεται το νερό, και όπως το νερό αγαπά το αλάτι,
Έτσι και εσείς να δεχτείτε την αλήθεια του αγίου ευαγγελίου της εκκλησίας του Ιησού μας του χριστού μέσα στην ψυχή .
διαβαστε τον ύμνο της αγάπης αδέλφια μου, και νοητά αγαπάτε τους αλλήλους ώς τον εαυτό..
ποτέ σας μιν κρίνετε ,και ποτέ σας μίν κατακρίνετε...εκτός τον παλιό κακό σας αευτό.
και άν ο αδελφό σας σας αδικήσει, τότε ευχαρηστήσετέ τον που σας θίμησε τον τόπο απο όπου και εσείς προέρχεστε .
δέν είναι δυνατόν άνθρωπος και να μίν είναι ο χριστός.
δέν είναι δυνατόν η αγαπη να βλέπει ίσκιους και σκοτάδια,
διό η αγάπη είναι ο θεός, και όχι ο θεός αγαπά, αλλά μέσα σε άνθρωπό του η αγάπη έγηνε σάρκα, και τα μάτια της σάρκας να είναι η ψυχή ο ήλιος,που ίσκοι δέν υπάρχουν στο μιαλό του.
μελετίστε το ευαγγέλιο, και ακουστε επιτέλους και εσείς μια φωρά το τί ο πατέρας του ανθρώπου σας λέγει,
σταματίστε να του λέτε ΚΫΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ,διότι αυτό διλόνη απιστία πως ο Ιησούς χριστός μας λύτρωσε,,,,,
διό ο θεός ότι είχαι και δεν είχαι μας το χάρησε άφθονα...
έναν γιό έχει, και μας τον χάρησε, ένα βιβλίο σας χάρησε . και εσείς χιλιάδες βιβλία ακολουθάτε για να το δικάσετε.
ο λόγος εγένετο σάρξ,
και εγώ ο Ιωάννης σας φωνάζω...
άνθρωπε ξηπνα!


===================
Στο όνομα του αίματος μου ως γόνος βυζαντινών βασιλέων, και της αλήθειας του αγίου Άθωνα της παναγιάς, αυτοεξόριστος πένις στην γή γυμνός ασκητής και βασιλιάς …
Ανάβω το σύμβολο της φωτιάς, και τους ζητούντες τον Κύριο αρχιερέα χριστό…
Το φώς των αγγέλων σας χαρίζω… ήλιοι υιοί του φωτός,
Αναστηθείτε !

Αγάπη εστί ο θεός εκκλησία στον οίκο του λαού του, και όχι της αγάπης των ψευδοπροφητών γενίτσαρων τσάρων της εβραιοκρατούμενης κυριλέ εκκλησιάς.
====

στο όνομα της ελλάδος μιας αγάπης ανθρώπων όπως και του κατσαντώνη...
στο όνομα της εκκλησίας των πατέρων ελλήνων του πατρο κωσμά.
και στο όνομα της ουράνιας αναστημένης εκκλησίας του ιησού χριστού, και της εσταυρωμένης παναγίας του θεού....


Κάποτε ο αδελφός μου άγγελος σατανάς,
Αποστάτησε !
Και είπε προς των δημιουργό μας : θεέ εγώ θέλω να είμαι ο από μόνος μου θεός στον δικό μου θρόνο…
Και όλοι γνωρίζουμε την ιστορία πώς μας την περάσανε στο μυαλό οι πατέρες της εκκλησίας.

Ο σατανάς με τους αγγέλους του δαίμονες ρίφθηκε στην γή.

Και με λέξεις αγγέλους έχτισε τον ναό του σολομώντα από μόνος του….
Και δίδαξε την μαγεία την σατανική μεν (το να εισαι οπαδος μιας πολιτικης ιδέας ,διαφορετικής ιδεολογίας απο κάπιου άλλου κόμματος μάζας ανθρώπων)!
Μα και του βασιλέα σολομώντα την σοφία δε(οπαδός μια θρησκείας μιάς μάζας ανθρώπων διαφορετικής ιδεολογίας απο τον τρόπο ζωής της φύσης του θεού ανθρώπου)!

Έχτισαν την γνώση του όφη(του δένδρου της ζωής της γνώσης του θεού είναι ο άνθρωπος θνητός αρχηγός απο μόνος του θεός).
Την γνώση του άδη του θανάτου.
Και το πνεύμα των ανθρώπων του σήμερα και του τότε και των πάντων του μέλλοντος αιώνος αμήν.
Μα μέσα στην γνώση αυτήν..
Θέλει δεν θέλει η φύση του σατανά… ο θεός η αγάπη κατοική, και όποιον θεό πιστεύει ο άνθρωπος αυτός να θεουργίτε απο αυτόν, ότι σπερνει να θερίζει.
Και τόσο πολύ η αγάπη αγαπά…
Που αν και ο άνθρωπος ο ψεύτης κατασκευασμένος απο τους χτίστες του πιστεύω του ποτέ του να μήν γνωρίσει, γιατί η εκκλησία του από βρέφος τον έχτισε του άδη την γνώση….. για να ζουν οι κυριλέ ιερείς τον συνειδητό της ανθρώπινης υπόστασης τον παράδεισο σε αυτήν την γή,και εσέις τα ζώα τους σκλάβοι τους ώς κολασμένοι να γνωρίζετε πως καρπός αμαρτίας είστε του θεού της καταρας, και πως εσείς οι έλληνες με το πνεύμα του φωτός σας, στον σταυρικό θάνατο να πηγένετε με το αυτεξούσιό σας..
Μα μέσα σας αδέλφια μου κατασκευασμένοι απο αυτούς τρομοκράτες και Άγιοι της γής…. Το ένα το πνεύμα της αγάπης υπηρετάτε, και ώς υιός του θεού τον χριστό δέχετε μέσα του....απο τον άδη του τίποτα του σταυρού, ζωή αγάπης αναγεννάτε στο είναι του νεκρού. και ο χριστός σάρξ εν το είναι της εικόνας του ώς ουσία πατρός αναγεννιέται.

Αγάπη, δίκαιο, και εν αλλήλοις φίλοι και αδελφοί γεννηθήκαμε φύση να ζούμε οι άνθρωποι την αγάπη του ενός σε κάθε εαυτόν!
Και όχι εκεί που οι εσταυρωτές ιερείς δεσποτάδες πούστιδες και του χρήματος διοικητές των σκλάβων τους μας τηλεκατευθίνουν τα μυαλά εμείς να κάνουμε το θέλημα τους…. και την γυναίκα να έχουμε μπάσταρδο άνθρωπο με φερεντζέ απο το θέλημα ενός θεού... τον σατανά υπηρετούμε στέλνοντας τον πυρήνα της ζωής στο άδη, και ώς απο μόνοι μας θεοί οι άνθρωποι, τον σατανά ενδυνόμαστε ώς τον χριστό επάνο στον σταυρό απο τους ιερείς του.


Έλληνες αδέλφια μου λευκά περιστέρια της αγάπης πουλιά στην ψυχή!
Η πλάνη σε οδηγά προς το να δημιουργήσει ο άνθρωπος ισχυρή προσωπικότητα,
Ενώ η καρδιά σου ζητά άνθρωπε θεέ μου πατέρα μου την θέοση το να είσαι άνθρωπος πατέρας των παιδιών σου.
Και βασιλιάς φίλος με φίλους να απολαμβάνετε την ζωή στα αγαθά της γής, και όχι ότι μας περάσανε οι ψευδοπροφήτες πούστιδες και τραπεζίτες οι από μόνοι τους θεοί του χρήματος και της διαφοράς από άνθρωπο σε άνθρωπο… το εν αλλήλοις αλληλογαμιέστε.

Πρώτοι αποστάτες είναι οι ιερείς, δεύτεροι αποστάτες είμαστε εμείς οι λαϊκοί.
Τρίτοι αποστάτες είναι οι τούρκοι αιώνιοι εχθροί του άλφα και του ωμέγα του θεού ανθρώπου οι εχθροί…. Σατανάς που νομίζει πως είναι ο θεός αυτός…και εμάς το εσταυρωμένοι χριστός ο τις εν ανθρώπους ο εσύ σου ο του κόσμου μας του σήμερα που μας έχουν ως της κατάρας τους του θεού τους παιδιά, και όχι οι εβραίοι, αλλά ο σατανάς άνθρωπος βασιλέας σας.

Λογιστείτε αδέλφια έλληνες βαπτισμένοι χριστό του σήμερα ακόμα νεκρό.


ioannis ....vasilias anemos, o svirizon apo ta spasmena para8ira tis agias sofias.


==================
========

===

αφιερομένο στους αγγέλους του ουρανού...

απο άρτεμης, αικατερίνη .



Ολοι μιλαν για την αγαπη,μα ποιος στ`αληθεια μπορει να την διδαξει χωρις να αφερεσει απο μεσα της ουτε μια λεξη?
Γεννιωμαστε με την αγαπη και την σοφια του Πατρος του κοσμου,μα οι πατερες των σημερινων εκκλησιων μας κρατανε σε πληρη αγνοια και μας προωθουν στο να αναζηταμε λυσεις μεσα στο σκοταδι.
Ποτε κανενας δεν διδαξε την οικογενεια μου,τα λογια του Ευαγγελιου,πως να τα ζουμε στην γεννετισια ζωη μας.Ερχονταν στο σπιτι συχνα ιερεας για ευχελεο,αγιασμους και τις γιορτες που περνουσαν,βεβαια παντα με σκοπο την τελεικη ευθεια που ηταν τα χρηματα που θα κατεληγαν στην τσεπη.Μας ειπαν να πουλησουμε το σπιτι γιατι ειχαμε καταστραφει απο μαυρες μαγειες,πονουσε το κεφαλι,μαγεια,τσακωνωμασταν,μαγεια ειχαμε διαφορα προβληματα μαγεια,ολη η ζωη μας γυρο απο το σκοταδι του σατανα που στην ουσια δεν υπηρχε.
Σπερναν τα λογια τους σε ενα χωραφι που αποζητουσε την γνωση,μα φροντιζαν παντα να δεχεται τον σαπιο σπορο,που ολως περιεργος αυτο καλλιεργουσαμε...
Εφτασα 26χρονων και ολα τα θεωρουσα αχρηστα ακομα και τον εαυτο μου,πηγενα στην εκκλησια μα γυριζα σπιτι χωρις να εχω κερδισει εδαφος για μενα,κενο.Φοβομουν τον θανατο ενω ημουν αγραμματη για την ζωη που ζουσα.Δεν γνωριζα τιποτα απο την οικογενεια μου,δεν ηξερα καλα καλα τους φιλους μου και αν ηταν αξιοι να στεκοντε διπλα μου,οπως και εγω γι`αυτους,ολα ηταν ανουσια και ψευτικα στα ματια της ψυχης μου.
Το μονο που ηθελα ηταν να αναγνωρισω αυτο το κατι που υπηρχε στην ψυχη μου,που απλα δεν ηξερα να εκφρασω την θεληση της καρδιας μου στην ζωη,που με σκοπο ειχα ερθει.
Και η εκκλησια......?
Ο σκοπος ομως του Θεου δεν ειναι να κραταει νεκρα τα παιδια του μα να τα οδηγει στην πληρη βασιλεια της ζωης και των ουρανων.
Γνωρισα τον Ιωαννη,εναν ανθρωπο ξεχωριστο απο του αλλους(μαλλον για μας ξεχωριστος αφου οτι δεν μοιαζει με το λογιο το δικο μας το θεωρρουμε παραλογο)μιλαγε σε μενα μα απευθυνοταν στην ψυχη μου,με τον καιρο απαντουσα και εγω στους διαλογους μας,μα διαπιστωνα πως δεν ηταν λογια του νεκρου στοματος μου μα απο το νερο της ψυχης μου.
Διδαξε στην οικογενεια μου το φως,ηρεμησε τις ψυχες μας,σκορπησε τα δαιμονια του μυαλου μας,μεσα στην θαλασσα της ψυχης μας,εκει που παντα υπηρχε γαληνη μα δεν βλεπαμε γιατι δεν θελαμε να παραδεχτουμε.
Ο πατερας μου ειχε καρκινο στον εγκαιφελο,ομως σημερα ζει και χαμογελαει μεσα απο τον οικο της καρδιας του που κατοικη ο Χριστος.
Ο αδελφος μου θα πεθαινε ξαφνικα ενα βραδυ απο ανακοπη καρδιας μα ο Ιωαννης ηταν εκει στον πονο του,και γυρισε το βλεμμα του στο φως που κραταγε ο Κυριος, γιανα του διχνει την οδο του,σημερα και αυτος χαμογελα στην μανα του.
Η αδελφη μου απεφυγε πολλες επεμβασεις,γλιτωσε απο πολλα λαθη,παντα ο Ιωαννης ηταν εκει και τις θυμιζε τι ειναι η ψυχη της,τι περιστερη συμβολιζει για την ανασταση της ζωης της.
Η μητερα μου ποτε δεν πιστευε σε τετοια πραγματα,οταν ομως το σπιτι της βρικε Χριστο ειδε χαρες,χαμογελαει στα παιδια της,εγινε η ιδια μικρο παιδι και παρεδωσε την ψυχη της στην αγαπη και την σοφια που δεχεται,
απο αυτο που η ψυχη του ανθρωπου ειναι γεννημενη να χαριζει.
Αγαπαει τον Ιωαννη και τον ευγνωμονη στην αγαπη των ουρανων!
Στις λεξεις μου βρισκω παντα τα λογια της διδασκαλειας του.Βαση το Ευαγγελιο,κορυφη η Αγαπη.
Μου αφαιρεσαι ενα καρκινωμα,
μου χαρησε ομως στο ονομα και την δυναμη του Χριστου την αγαπη της καρδιας μου,να την ζω ως ο Χριστος
Οταν κοιμαμαι,στα ονειρα μου περνω απαντησεις απο τα λαθη μου
αρετη:τα λαθη και ο πονος
σοφια:η παραδοχη τους
οταν γραφω δεν πιστευω οτι εγω λαλω την γνωση της ψυχης μου,
με διδαξε τον πονο,την αγαπη,την σοφια,τι ειναι ο ανθρωπος η ψυχη του που πηγενουμε και απο που ερχωμαστε,τι ειναι ο Χριστος...
την αναγνωρισει στο οτι ανηκω σε ολα αυτα.Η ψυχη μου ανηκει στο λειβαδι της αγαπης και περιστερη πετω στον καθαρο ουρανο του ναου του Πατρος μου και της Μητερας μας Παναγιας.
Τιμω και αναγνωριζω την διδασκαλεια του Ιωαννη γιατι δοξαζει στο ονομα του Χριστου μας την πηγη της γνωσης του Ιορδανη ποταμου στο εντως της ψυχης μου.
Ειναι προδρομος του Ευαγγελιου στις ψυχες της γης.
Ευχαριστω και δοξαζω στο ονομα της Παναγιας,φως ψιλλα να κρατει
Χριστος και Ανασταση στις ψυχες του κοσμου να`ρθει.

καιρος και η εκκλησια του Ελληνα Χρηστιανου Ορθοδοξου την αγαπη του Κυριου να δοξασει!!!
====================
Φως της αγαπης
η φλωγα της ζωης
ουσια γεννημενη
στο ουρανο της ψυχης.
Λουλουδια εσπιρες
αρωματα ευλογημενα θεριζεις
μια εικονα
ενα σωμα
ενα συμπαν στη τριαδικοτητα
του φωτος
στην ενωση των ουρανων
στις θαλασσες της γης
αεναη ουρανια ευλογημενη αγαπη
περα απο τον θανατο
ανασταση ζωης υπαρχει.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ
Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ
ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΕΥΛΟΓΙΑ ΨΥΧΩΝ.

======================

=======

==

http://sofia-agramaton.blogspot.com/

32 σχόλια:

xristinaki tou makedon είπε...

agapite mou vasilia , esi eisai i ali8ia to etio tis psixis mou pou zei, afisa afto to sxolio tis kardias mou ston despoti sou.
ma to afierono se esena.
sagapo patera mou kai adelfe mou kai daskale mou.

to kantilaki mopu einai anameno ,azi me tis prosefxes ton pateron mas.

xristos an anesti!
ntropi ton anopon pou sto xeri tous maxeri kratane.
ioanni eisai to fos!


=====

AGAPITE AMVROSIE ADELFE TOY ENOS PNEVMATOS TOY OYRANOY STIN GH.

TA LOGIA SOY EINAI ENAS PONOS, KAI O PONOS SOY AKOYGETE STOYS AGRAMATOYS APO TON IOANNI KARAGKIOZI LAO SOY.

AKOLOYTHA TON DIEF8INTI TOU MAMONA GERONTA TIS KORONAS TIS EKSOYSIAS TOY OYRANOY PROS TIN IKONA TIS GIS, EGO POY GNORIZO TON IOANNI SOU LEO, GERONTA EISAI O XRISTOS STA LOGIA SOU, MA O SATANAS STIN KARDIA SOU.


XRISTOS , PROIN ERASTIS TOU GERONTA MOY STO AGIO OROS, KAI TORA SKLAVOS KAI DOULOS TOU IOANNH VASILIA TIS ANDREIAS KAI TIS EKKLISIAS TOU IHSOU XRISTOU, POY ESY MAS VAPTISES SMPIROUS KAI KARAGKIOZIDES TIS EKKLISIAS SOU.


XRISTOS ANESTI!!!!
GERINTA EPIXIRIMATIA TIS XLIDIS, AN 8ELIS ELA KAI ESI STIN ANASTASI TOU POIMNIOU TOY OYRANOY.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

xristina mou.και κάθε αδελφή ψυχή μου.

όταν ο σατανάς είπε πως θέλει να είναι ένας άλος θεός απο το θεό....
τότε οι θεοί ιερείς των ελλήνων γιατί την γυναίκα την ΄΄εχουν έναν άλλον εαυτό απο την ομοούσια υπόστση του θεού? όταν ο θεός κυτίτη το οτι ούκ εστί άρεν, ουκ εστί θληλυ, αλλά ουδέτερον ώς οι άγγελοι του θεού?

τότε πώς στον ναό του Ιησού χρστού την παναγία την κρατάνε έξω απο το πνεύμα του θεού του άλφα και του ωμέγα σε άνθρωπο?





====
άστρο της αυγής. το σχόλιο σου αν και το διμοσιευσα δεν το βλέπω, κανε αγάπη και ξαναγραψτο χαρα μου.
σορι¨(((

amazona fotini είπε...

Προσωπικά, σα γυναίκα και σα χριστιανή ορθόδοξη, δεν με απογοητεύει η αδυναμία πρόσβασης στην Αθωνική Πολιτεία, που κατά τη γνώμη μου αποτελεί ζωντανό μνημείο τη Ορθοδοξίας.

Όπως λέει και το παλαιό επιχείρημα ότι δηλαδή η «παράδοση» το επιβάλλει επειδή η Παναγία το ζήτησε ...
η Παναγία ζήτησε από τους άνδρες μοναχούς να μην επιτρέψουν σε γυναίκες να επισκεφτούν τον ευλογημένο τόπο... τον παρθένο από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις γεμάτο με θησαυρό πνευματικότητας...

με κάνει να σέβομαι την επιθυμία αυτή και να το δέχομαι...και το γεγονός επίσης της
απαγόρευσης της εισόδου των γυναικών για να μη σκανδαλίζονται οι μοναχοί και για να διατηρηθεί η ιερότητα του τόπου.

από τη άλλη μεριά και τα δύο φύλα από χώμα και νερό είναι πλασμένα
και ο πατέρας θεός δεν στερεί κάτι από τα παιδιά του...

θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί έχω μπερδευτεί...

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η amazona fotini είπε...
Προσωπικά, σα γυναίκα και σα χριστιανή ορθόδοξη, δεν με απογοητεύει η αδυναμία πρόσβασης στην Αθωνική Πολιτεία, που κατά τη γνώμη μου αποτελεί ζωντανό μνημείο τη Ορθοδοξίας.

Όπως λέει και το παλαιό επιχείρημα ότι δηλαδή η «παράδοση» το επιβάλλει επειδή η Παναγία το ζήτησε ...
η Παναγία ζήτησε από τους άνδρες μοναχούς να μην επιτρέψουν σε γυναίκες να επισκεφτούν τον ευλογημένο τόπο... τον παρθένο από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις γεμάτο με θησαυρό πνευματικότητας...

με κάνει να σέβομαι την επιθυμία αυτή και να το δέχομαι...και το γεγονός επίσης της
απαγόρευσης της εισόδου των γυναικών για να μη σκανδαλίζονται οι μοναχοί και για να διατηρηθεί η ιερότητα του τόπου.

από τη άλλη μεριά και τα δύο φύλα από χώμα και νερό είναι πλασμένα
και ο πατέρας θεός δεν στερεί κάτι από τα παιδιά του...

θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί έχω μπερδευτεί...
=====


o ioannis eipe:

αέναει αγάη του ανδρός μου,
γή δυναίκα του ιησού χριστού.

ο λόγος σου είναι η αλήθεια, και ξεμπερδέψου γυναίκα μου , η αλήθεια είσαι του κόσμου εσύ.


σάν άνθρωποι γνωριστίκαμε.
αγράματος εγώ, και θρυσκεβόμενη εσύ.
και προσκυνόσε γυναίκα της αλήθειας του θεου του ανθρώπου.
στο όνομα του άνδρα της ψηχής σου, που ο ευαγγελιστής ιωάννης είμαι εγώ.

και δέν θα μιλήσω στο όνομά σου, μα θα μηλίσω στην ελληνίδα αμαζώνα που αγαπά τον Κύριό μου Ιησού Χριστό.


τα ΜΜΕ ειναι ο ψευδοπροφητης του λόγιου που μου μιλάς,
και εγώ ο πεθανένος εαυτός του λαού χριστού.

και στο πρόσωπο τον γυναικών αποστατπών χριστών........
γυναίκες ελληνίδες εσείς είσται ο διλοφόνος της ψυχής σας, αυτο που πιστεύετε γήνεται,'και εσείς ώς κόρακας δολοφωνίτε το εγώ σας θεό άνδρα του είναι σας.

γιατί οι ιερείς σας σα μάθανε πως η αμαρτία είναι ο θεός, και ώς φύσην θεοί......οδεύετε στον αυτεξούσιο θάνατο της καρδιάς σας στα μέτρα και τα σταθμά του χριστού λύκου ιερέα σατανά σας.


διάβασε γυναίκα το ευαγγέλιο.
και κρήνε ζώντες και νεκρούς εσύ το κρέας του βασιλιά σου.
και φωτινή γυναίκα παρθένα στο μουνή σοπυ,

εγώ ειμί ο 'ανδρας σου και ο σκλάβος της κορόνας σου.

γυναίκες του έρωτα σας, ο σταυρός ε΄λιναι αυτό που η ψυχή σας σας οδηγέι στον θεό και βασιλιά του εντός του υμών σας.
μα άλλο η αγάπη του ανθρώπου του σέξ, και άλο ο θεός έρωτας συτην καρδια του εαυτού του είναι του θεού, σε εικόνα και ομίοσή του.

============
ιερα σύνοδο της ελλάδος αν σε φτήσω θα φτήσω τον ιησού χριστό..και δίκαια θα με κρήνης για καραγκιόζη σου.
μα ώς ο καραγκιόζης σε ρωταω τώρα εγώ.

είναι δυνατών άνθρωπος να μίν είναι ο χριστός??
αφού με κατακρήνεις ά;νθρωπς ιερέα...στα ματια του θεου και παντός σου σε δήνω το ποτίριων τούτο !

΄πούστη κΑΙ ΔΕΣΠΌΤΗ ΘΕΈ ΙΠΟΤΑΚΤΙΚΈ ΤΟΥ ΚΑΣΑΡΑ ΣΟΥ....
ΑΣ ΓΑΜΙΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΠΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ! ! !
Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕ ΔΕΝ ΕΠΕΖΕ!!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΛΗΔΗΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΥΠΗΡΤΑΤΕ !
ΟΥΑΙΙΙΙ!!!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ [ΠΑΡΘΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΗ,,,,, ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.


ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑ;Ι Ο ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ Η ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΗΣΤΙΜΗΣ ΚΑΘΗΓΙΤΗΣ.



ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑ.

ΛΕΥΚΆ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ,
ΕΓΩ ΕΙΜΙ !

ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΣΣΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΠΗΡΕΣ ΕΣΥ!


ΟΥΑΙ!

aleksandros eleni είπε...

omo kreas i alithia sou, ma gnorizo kai tin kardia sou, se latrevo vasilia mou, giati os korakas an milas, einai giati stin kardia sou iparxi to lefko peristeri.
proskino tin alithia sou,
kai zito apo ton theo mas na isakopusi to thelima sou.
amin kirie ouranie thee, se efxaristoyme pou mas odigis sto thelima sou, ioanni vasilia mas , proskinoyme ton patera mas theo paradidontas sou to maxeri tou ego.

vana είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
@asrto avgis.

==η ευτυχία δεν είναι μέρος του λόγου μιας θεωρίας,
μα αποτέλεσμα πράξεις πνεύματος των ίδιον πεποιηθήσεων μιας ιδέας που περιβάλετε στο περιβάλλον της αγάπης.==


ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ,ΘΑ ΜΑΡΤΗΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΑΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΘΑ ΗΧΟΥΣΟΥΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
----------------

ΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΓΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,
ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ...
ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!
=========
ioanni oi aggeloi sou einai martires omologias theoy psixis,
kai ego os thniti se omologo , ta logia ton aggelon sou einai to dikeo tis kardias mou, ioanni agnoste eafte mou, sagapo poli.
peristeria adelfia mou sas efxaristo pou sas gnorisa, giati konta sas gnorisa ton theo.

vasilia ioanni proskino se.

bagie είπε...

Γιατι να υπαρχουν ιερεις στην εκκλησια μας που δεν μποροὖν να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις τους??Στον Οικο του θεου εχουν βαλει φραγμους και επικρατει οφθαλμος αντι οφθαλμου.Χριστε μου συγχωρεσε τους δεν ξερουν τι κανουν..αντι να εχουν αγαπη και ειρηνη στην Ελλαδα και περισσοτερο στην Εκκλησια του Ιησου Χριστου ολα προσπαθουν να τα αμαυρωσον..αλλα οχι επειδη υπαρχει αγαπη και ο Χριστος δεν αφηνει κανεναν ημερα της αναστασης των νεκρων ελληνων εφτασε.Το αστερι και η αγαπη θα λαμψει ξανα σε ολον τον πλανητη και παντου θα επικρατει αγαπη και δικαιοσυνη.Γεροντα μου χαρη σε εσενα βλεπω καθαρα και τα σκουπιδια απο τα ματια μου βγαινουν..οπως τα αγκαθια που ειχα στην ψυχη μου.Θεε μου σε ευχαριστω που τον εφερες στον δρομο μου και ανεστησες την πεθαμενη μου ψυχη.

anemos είπε...

kali mou bagie.

apodixtikan maimou papades, megales kouventes lene gia na iremisoune ta pnevmata afton pou ksipnane, ma stin ousia ta logia tous einai to opio gia ton lao.

essetai xristos kori mou.

kai oyaii !

akolou8a to evaggelio kai ton anemo sto magemeno mas dasos, i agapi tou 8eou mas vlepi, grafi, akouei, kai ta dikeoni.

o keros eggys!

amazona fotini είπε...

Προσπαθώ να αγαπώ, έτσι απλά,
έστω κι αν αμφιβάλλω ότι κάποιες φορές υπάρχουν άλλοι που με αγαπούν ..

γνωριστήκαμε έτσι απλά
μου χάρισες τη διδασκαλία σου και τη σοφία του Θεού
έγινα ένα με την ψυχή σου
γιατί η αγάπη της ήτανε αγνή
όπως είναι ο σωστός πατέρας με το παιδί του...

ωμό κρέας τα λόγια σου μα σοφά
μέσα τους βρίσκω την αλήθεια όσο κι αν δε θέλω
να την παραδεκτό και γυρίζω στη γήινη σκέψη..

είσαι ο Ιωσήφ της ψυχής μου διότι
την άνοιξες χωρίς να την αγγίξεις, τις έδωσες νερό να πιει
χωρίς να την ακουμπήσεις...

ξέρεις πως με τα λόγια δεν μπορώ να εκφράσω
κάτι το άπιαστο και αμόλυντο
το άγιο πνεύμα και την ευλογία...τα δώρα του Θεού

σε ευχαριστώ και σε δοξάζω που είσαι εδώ

ξέρω ότι τελικά δεν είμαι μόνη μου...


μπορεί κάποιες φορές να πλέω κόντρα στο ρεύμα αλλά παλεύω για μην
χάσω τον προορισμό που οδηγεί στο λιμάνι...

εύχομαι αυτή η ευλογία και η αγάπη σου να είναι μέσα σε κάθε ψυχή...

για το μόνο που δεν αμφιβάλλω είναι για την Ανάσταση, όλων μας...

maxitis είπε...

Ουπς ....

Βάζεις το μαχαίρι στο κόκαλο

είναι η ευκαιρία για να γίνει το μεγάλο μπαμ...

ως θέλει να σε ακολουθήσει

για να ρθει η λύτωση..

σε ακολουθώ

sofia xalkidiki είπε...

Ιωάννη αγράμματε βασιλιά μου, στα πόδια σου εναποθέτω το μαχαίρι της τυφλαμάρας μου, και σου πλένω τα πόδια να με συγχωρέσεις χριστέ μου.

Κλαίω. Και χαίρομε, επιτέλους τώρα ξέρω, είμαι η θάλασσα.

σ΄αγαπώ.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Αγαπημένη μας αμαζόνα φωτεινή,

Η αγάπη στον άνθρωπο είναι ένα μυστήριο στο μυαλό μας, που ως διαβάλλων την καρδιά την διδάσκει το είναι της ψυχής της αγάπης.
Το μυαλό είναι ο ναός του σολομώντα, που με γνώση δαιμόνια ο θεός της σοφίας μας δίδαξε την αυτογνωσία μας ως παιδιά του.
Μα οι ιερείς αποστάτησαν, και ο άνθρωπος δαιμονίστηκε το ψέμα.
Αλλά και η πάνσοφη σοφία του πατέρα μας , ακόμα και μέσα από αυτόν τον εικονικό θάνατο, δημιούργησε την ανάσταση της αλήθειας, και δοξάστηκε στην καρδιά της αγάπης των ανθρώπων.

Αγάπη μου φωτεινή, σταυρωμένη ψυχή από τους ιερείς δολοφόνους αποστάτες της αλήθειας, η θεία χάρης πάντα θα σε οδηγεί, διότι αγάπη μου σε κούρσεψα από τον ίδιο τον πατέρα θεό, και αυτός δοξάστηκε με την δικιά του πανσοφία.. μα με το δικό μου σπαθί !

Αγάπη γυναίκα ελληνίδα !
Τα άλλα λόγια μου ο ουρανός θα στα πεί !

Εγώ είμαι το γενετικό απόβλητο των βασιλέων της γής, μα αγάπη μου μητέρα παρθένα γή φωτεινή μου, εγώ ο ήλιος που δεν σε αγγίζει και όμως ζωντανός στα σπλάχνα σου ζώ, όπως ο ήλιος στην γή..
Και όπως η παναγία τον χριστό με το μύρο του πατέρα θεού.

Έσσεται ανάσταση χαρ’ά μου, επιτέλους να πεθάνω και ο ελεηνός στα σπλάχνα σου νεκρός να αναπαυθώ.

Χριστός ανέστη !’χαίρε νύμφη ανύμφευτε.
όλοι καρποί της αγάπης εσμέν.

amazona fotini είπε...

πάνω στη λευκή σελίδα της ζωής μου ζωγράφισες
ένα μαγικό και όμορφο παραμύθι...μα είναι αληθινό...

δεν χρειάζονται λόγια
μέσα στη σιωπή η ψυχή μου νιώθει ... ακούει ...μαθαίνει
πως η αγάπη σου είναι αληθινή και αιώνια...

η αγνή σου αγάπη είναι το φως που μέσα από την ψυχή
ακτινοβολεί με τη μορφή της γαλήνης και στους άλλους….

είσαι ένας ζωντανός φάρος φωτός
άρα δε γίνεται να σβήσεις..

σε ευχαριστώ...
αληθώς ανέστη ο Κύριος

kalnterimidou iliana despoina είπε...

agapiti mou amazona fotini.


afto einai agapi, afto einai i vasilia twn oyranwn edw stin gh.

kai i fonh toy stilianou mas, einai to fws toy anastimenoy mas xristoy.


alithos anesti o kyrios.


alithos o iwanis mas einai o evaggelistis tis thilikis ipostasis toy oyranoy.


xristos anesti ek nekron thanato thanato patisas,
kai tis en tis mnimasi zoin me tin foni toy ioannoy xarisas.


zito o ihsoys xristos o erxomenos apo ton oyrano stin gh.
zito o ioannis o vasilefs ton peiton ellinon.
zito i alithia toy oyranoy.

amin kirie elthe!

stauros είπε...

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ
ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά
να φάμε - να πιούμε και άσε τον αδελφό
να δυστυχεί

όποιος ασχολήθηκε και προσπάθησε
να κάνει κάτι καλό για την Ελλάδα το μπελά του βρήκε
δεν υπάρχει σεβασμός- δεν υπάρχει φιλότιμο - δεν υπάρχει αξιοπρέπεια
δεν υπάρχουν άνθρωποι
μας έχουν κάνει ζώα ...

τα λόγια σου μου δείχνουν ότι έχεις
πονεμένη ψυχή και γι αυτό πολεμάς για δικαιοσύνη

κάθε φορά που διαβάζω , περιμένω με αγωνία τη συνέχεια
γιατί βλέπω ότι λες αλήθειες

mana είπε...

Giati eisai epitiritis se auti ti xora??

Afou mporeis na kaneis to mauro aspro giati tous afineis na mas paizoun kai na mas poulane??
kane kati na stamatisi to xaos kai i zougla pou zoume
na doume kai emeis Xristo
na zisoune ta paidia mas se patrida me ithos, agapi kai omonoia

sa mana sou zitao na boithisis ola ta paidia mazi kai ta dika mou

artemis είπε...

η αγαπη ειναι ο θεος...μα το τι ειναι αγαπη...

---------
Ειναι αυτο που πολλες φορες τα λογια δεν γνωριζουν την λαλια να πουν,
ειναι οσα λεει το κορμι αφημενο στον ανεμο της φυσης,
να εισαι γη και να γεννας το δωρο της ζωης...να εισαι η ιδια η ζωη.
Ενα χρωμα στην ψυχη σου και απο κει μεσα να γνωριζεις τα σημεια που θα χρωματισεις,την παντοτινη ζωη σου,ακομα και στο ταξιδι του θανατου...που σε θαλασσες γαληνιες θα σε ξεπροβαλει
η ζεστασια του ηλιου που το σκοταδι θα γιατρεψει,
πως αγαπη ζεις αφου εισαι εσυ!

Να ενδυθης στην καρδια το πεπλο της γαληνης,
και στο σωμα την ανδρεια της κοψης του σπαθιου
αυτα τα δακρυα της ψυχης,που στα ματια ειναι διαμαντια στα περιστερια τα ελευθερα του ουρανου.

Νοσταλγη η ψυχη μου ταξιδι...ειναι το τελος μιας νεας αρχης
πως ολα εχουν αρχη την βαση της αγαπης που δημιουργηθηκες
αγγελος στην γη,αγγελος και στα βασιλεια του ουρανου
μα ζωντας βασιλικα στο αθανατο νερο της ψυχης
οσο νερο,τοσες και οι ριζες της αγαπης,στο δεντρο μιας γνωσης θεικης
πως εισαι εσυ το χερι που σε φυσηξε,
αγνα στη γη να ζεις,την δημιουργια της ζωης ως Α και Ω της πληροτητας,
στην εικονα του εγω σου
στην ομοιωση του ενα,που ειναι τα παντα,σε οτι η ζωη σε προορισε να διδαχτεις.

Αγαπη,αγγελοι γεννημενοι στη αληθεια...πως ηλιος εισαι εσυ!
Ψυχη Ανθρωπου

Αξιος,τα λογια σου ειναι τα βιωματα στην ζωη μου,τις νυχτες οταν ψυχη και σωμα αφηνωντε στα ταξιδια της αγαπης του Πατερα Θεου.Εκει βρισκεσαι και εσυ ως πνευμα φωτος και πιανεις το χερι μου,διχνωντας που ανηκει και οδηγει το φως που ειναι η ψυχη μου,
στην αρχικη υποσταση της οντοτητας της αναρχου αχρης του κοσμου.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Η φωνή του Ιωάννη, είναι η φωνή του πόνου της ψυχής της παναγιάς ,
Και το αποτέλεσμα στο πόστ του Ιωάννη που απευθύνετε με παράπονο της παναγίας μας μητέρας προς τους ιερείς,................................ από ότι βλέπεις μάννα,
Έχω απόλυτο δίκαιο που τους βρίζω¨)))

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

artemis...

αυτα τα καραγκιοζιλικια παιδι μου ειναι των κολασμενων ψυχων των ιερεων της γης.... οπότε χαίρομε που κατεύικες απο του ξίλου του θανάτου των αντίχριστων ιερέων του σατανά................

άγγελέ μου , πέτα ψυλά να σε βλέπει ο πατύρ, και όλλοι της γής οι σατανάδες και παιδιά του....

γενυθίτω χριστέ μου η νέα σου αρχή....
μα σώσε απο τον βόθρο των ιερέων και τα άλλα παιδιά σου...
απο τα γουρούνια σάν και την επήσιμη αποστολική διακονία της ελλάδος.....τους εσταυρωτές του βασιλικού νόμου σου επη της γής....


φρήξων ήλιε !
και στέναξων γή !


χριστός ανέστη εκ νεκρών...
και το μιαλό σας μαζή με το κουφάρη σας δεσποτάδες που σπήρατε το αίμα των παιδιών μου τον θάνατο!!!

στα δικά σας χωράφια να θερύσετε...
εγώ ο ιωάννης του ιησού χριστού βασιλιάς στην γή...

νήφτω τας χήρας μου.



κατερίνα μας, σε αγαπάμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

mana είπε...

Ki agios fovera thelei
an then tous trixei kapoios ta dontia den ths doume prokopi

o ponos tis manas panagias einai spathi ston ourano
panta presvevei kai dini fos sta paidia tis

opos tora esteile sto dromo mas to vasilia aggramato ioanni
pou i phixi tou einai gemati apo agapi kai symponia gia ti litrosi kai tin apalagi toy kosmou
apo ti kakia to misos kai tin apati

zei kyrios
to kirigma sou voithaei tous pantes mikrous kai megalous

axios

mikros aleksandros είπε...

σχόλιο στο ποστ του καλαβρήτων αμβρόσιο..


Ως έλληνας που είμαι, και αναγνωρίζω την οσιότητα και την ανδρεία των γενναίων πατέρων προγόνων μου.
Ντρέπομαι για τους σημερινούς πατέρες της εκκλησίας , γιατί ενώ γνωρίζουν την απάτη που οι κατοχικές δυνάμεις εμπορεύονται με τις ψυχές των ελλήνων, αυτοί συντρώγουν με αυτούς στο ίδιο τραπέζι, προδίδοντας για την βασιλεία τους το λαό χριστό αδελφό μου.
Βασιλιά των φτωχών αδελφών σου, ντρέπομαι για την εκκλησία της Ελλάδος, και σας λυπάμαι για την νεκρότητά σας.
Οι πατέρες μας πολεμήσανε, εσείς συνεργάζεστε για Τα άγια μούσια σας.
Αίσχος !
......


Γέροντα δεν το είδα πουθενά το σχόλιό σου.

Δείχνουν τον καπνό για να μην δούμε την φωτιά που μας ανάβουν αυτοί :((

Εύχομαι στον Κύριο να πλανάμε, μα έχασα την εμπιστοσύνη μου στην εκκλησία .

Μόνο ο χριστός θα μας σώσει, και δυστυχώς η εκκλησία δεν έχει ποια χριστό.


Iannis.
eisai i elpida mas.
xristos anesti!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

αγαπητέ μου αλέξανδρε,

ούτε και ο ίδιος ο θεός τους εμπιστεύετε, όλλοι τους είναι τυφλοι προδότες.

μα ο θεός είναι αυτός που στο τέλος θα μιλίσει, οπότε μήν βγάζουμε άμεσα συμπεράσματα...είναι δυνατών ο χριστός να μήν είναι ο χριστός???


σε αυτόν δώσε τις ελπήδες σου, διό...

αληθός ανέστη ο κύριος...¨))


υπομονή....έσσεται ήμαρ.

alximistis είπε...

Ιωάννη κατά περίεργο τρόπο είσαι συμπαθητικός.
Με τα δικά σου λεγόμενα και με την αρχαία Ελλάδα συμφωνώ πως ο χριστός μας είναι η ζωντανή εκκλησία, αλλά γιατί οι χριστιανοι μύθσισαν τόσο πολύ τα ιερά των προγόνων μας?
Αυτό δεν είναι μεγαλύτερη ιεροσυλία?
Αυτό είναι για εμένα το αίτιο να μισώ τους εβραιο-ποιημένους δεσπότες, μαζί σου αδελφέ στον αγώνα σου γιατί ο αγώνας σου με εκφράζει ασχέτως αν κάπου κάπου διαφωνούμε.
Περιμένω τις εξελίξεις.
Ακολουθώ,

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

αγαπητέ μου και συμπαθέστατε...''αλχημυστή'',

πήρες ένα όνομα που τεριάζη με το ΄΄ανόητος'', θα σου πώ γιατί.

τα λόγια μου να γήνουν τα ψήγματα του χρυσού της ψυχής σου, και το σγουριασμένο σήδερο του είναι σου να μεταμορφοθεί σε αυτό,
ο ''λόγος'' είναι ο η αρχύ του μύστη. που παρουσιάζει τον φιλοσοφικό λίθο του ενός θεού εαυτού.


τα είδολα αυτοί που τα γκρεμήσαν των ελλήνω του άλφα και των ελλήνων τα ιερά.... αυτοί αιώνια μετάνοιες δίνουν, στον πατέρα των θεών και του ανθρώπου...και δωξάζουν στον άδη τον διμιουργό της σοφίας των ουρανών και των πάντων της κτίσης αυτού.



λαύετε φάγετε,,,,τούτο μου εστη το σώμα του θεού, που εσείς οι αδελφοί μου υπάγεστε, ποίετε εξ αυτού πάντες, τούτο εστί το αίμα σου, που είναι και το δικό μου, μα όχι της σάρκας ενός κρέατος, αλλά της αγάπης που σε γέννησε καταχάρην να είσαι θεός στην ύπαρξή σου...
αλχιμηστύ μου,,,,,, οι ανόητοι ονομάζωντε αλχιμυστές, και οι σοφοί... χριστιανοί !

αναμένω τις εξελήξεις σου, πάρε τα λόγια μου ώς ουράνιο χρυσό, και κάψτων στο καμήνη της δικιάς σου αγάπης, και ερωτεύσου την γυναίκα σου για σήδερο,και την αγάπη σου συνιδιτά να της χαρήζεις με τον θείο έρωτά σου.....και ανακάληψε το θείο βάπτισμα το εξ ουρανού...και αναγενίσου ώς άστρον του φωτός, και ακολούθα τους λόγους του αγίου ευαγγελίου....

εσύ ο άνθρωπος είσαι αυτός, και όπου και να απευθίνετε μίν το κοιτάς απο της γής την οπτική γονία,,,αλλά πως τα ονόματα που απευθίνετε ο ΄΄λόγος του ευαγγελίου΄΄ είναι στάδια της δικιάς σου ζωείς...

η αγάπη μου είναι μαζί σου...

και εύχομε γρήγορη μετάνοια....μετά- το - νοώ.

alximistis,xristianos:)))ellin είπε...

Είμαι ψαγμένο άτομο,
Αλλά η διδασκαλεία σου αδελφέ με έχει καταπλήξει, και το video σου είναι φώς αλήθειας και σοφίας αληθινής, μα πές μου ευλογημένε μου Ιωάννη, στα αλήθεια είσαι αγράμματος, ή, υπάρχει λόγος που γράφεις αγράμματα?
¨)
Δεν στο κρύβω πως στα αλήθεια θα νιώσω ευτυχής αν σε γνωρίσω προσωπικά..

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

ΙΛΗ ΙΛΗ, Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΧΘΕΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ.... ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ !

afroditi είπε...

θα θελατε να σας εξομολογηθω μια πραγματικη μου ιστορια?Γνωρισα εγω και η οικογενεια μου ιερεις που για το μονο που μας μιλουσαν ηταν για μαυρες μαγιες,ψεμματα και να γεμιζουν την οικογενεια μου με φοβιες.Αυτη ειναι η πραγματικη εκκλησια και οι απεσταλμενοι του Θεου?Με αυτον τον τροπο επιτελουν το εργο Του στον Οικο του θεου?Ψευτες και υποκριτες,αλλα επειδη υπαρχει Χριστος και βλεπει εφερε στον δρομο μου τον Γεροντα μου και επιτελους μου εδειξε την αληθηνη αγαπη,χωρις μαυρες μαγιες,ενωσε την οικογενεια μου και οχι να μας μιλαει για δαιμονια.Υπαρχουν αξιοι ιερεις αλλα δυστηχως τους εχουν φοβισει και δεν μπορουν να ορθοσουν το αναστημα τους και να δειξουν την πραγματικη εκκλησια.Ελεος Χριστε μου συγχωρεσε τους δεν ξερουν τι κανουν αλλα να γνωριζουν πως η μερα της δικαιοσυνης εφτασε και λογο θα δωσουν στον Χριστο.Οι νεκροι θα αναστηθουν και ο κοσμος ξυπναει.Επιτελους να λαμψει η αληθεια και η θεια Χαρη να λαμψει στα σπιτια μας και στις καρδιες μας.Γεροντα ευχαριστω για τα υπεροχα μαθηματα που με διδασκεις καθε μερα κοντα σου μπωρο και βλεπω με το φως της αγαπης και της αληθειας.Σε ευχαριστω Θεε μου.Ευλογημενο το ονομα σου.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η afroditi είπε...
θα θελατε να σας εξομολογηθω μια πραγματικη μου ιστορια?Γνωρισα εγω και η οικογενεια μου ιερεις που για το μονο που μας μιλουσαν ηταν για μαυρες μαγιες,ψεμματα και να γεμιζουν την οικογενεια μου με φοβιες.
============

αγαπημένο μου παιδί,
άλλο το φωβάστε,
και άλλο το φίλατε !

όταν είσαι ο ήλιος γήνετε να ασχολίσε με το σκοτάδι???


εγώ δέν είμαι ο ήλιος, αλλά ο λόγος αυτού !

ο απο οπήσο μου ο ερχώμενος είναι και ο κρητής μου, και ο κρητής σου...και ο κρητής τους....

συγχώρα.... και σώσε την ψυχή σου... για την αγάπη όμορφα μιλάς, για τον ήλιο όμορφα τραγουδάς... και όμως κλές για την αγάπη σου.....(??????)
μίν δωξάζεις τον θεό με λόγια αγάπη μου... μα μέσα στην καρδιά σου .
ο παρατιρητης.

artemis είπε...

Ολοι μιλαν για την αγαπη,μα ποιος στ`αληθεια μπορει να την διδαξει χωρις να αφερεσει απο μεσα της ουτε μια λεξη?

Γεννιωμαστε με την αγαπη και την σοφια του Πατρος του κοσμου,μα οι πατερες των σημερινων εκκλησιων μας κρατανε σε πληρη αγνοια και μας προωθουν στο να αναζηταμε λυσεις μεσα στο σκοταδι.

Ποτε κανενας δεν διδαξε την οικογενεια μου,τα λογια του Ευαγγελιου,πως να τα ζουμε στην γεννετισια ζωη μας.Ερχονταν στο σπιτι συχνα ιερεας για ευχελεο,αγιασμους και τις γιορτες που περνουσαν,βεβαια παντα με σκοπο την τελεικη ευθεια που ηταν τα χρηματα που θα κατεληγαν στην τσεπη.Μας ειπαν να πουλησουμε το σπιτι γιατι ειχαμε καταστραφει απο μαυρες μαγειες,πονουσε το κεφαλι,μαγεια,τσακωνωμασταν,μαγεια ειχαμε διαφορα προβληματα μαγεια,ολη η ζωη μας γυρο απο το σκοταδι του σατανα που στην ουσια δεν υπηρχε.
Σπερναν τα λογια τους σε ενα χωραφι που αποζητουσε την γνωση,μα φροντιζαν παντα να δεχεται τον σαπιο σπορο,που ολως περιεργος αυτο καλλιεργουσαμε...
Εφτασα 26χρονων και ολα τα θεωρουσα αχρηστα ακομα και τον εαυτο μου,πηγενα στην εκκλησια μα γυριζα σπιτι χωρις να εχω κερδισει εδαφος για μενα,κενο.Φοβομουν τον θανατο ενω ημουν αγραμματη για την ζωη που ζουσα.Δεν γνωριζα τιποτα απο την οικογενεια μου,δεν ηξερα καλα καλα τους φιλους μου και αν ηταν αξιοι να στεκοντε διπλα μου,οπως και εγω γι`αυτους,ολα ηταν ανουσια και ψευτικα στα ματια της ψυχης μου.
Το μονο που ηθελα ηταν να αναγνωρισω αυτο το κατι που υπηρχε στην ψυχη μου,που απλα δεν ηξερα να εκφρασω την θεληση της καρδιας μου στην ζωη,που με σκοπο ειχα ερθει.
Και η εκκλησια......?

....συνεχεια

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η artemis είπε...
Ολοι μιλαν για την αγαπη,μα ποιος στ`αληθεια μπορει να την διδαξει χωρις να αφερεσει απο μεσα της ουτε μια λεξη?

Γεννιωμαστε με την αγαπη ......
==============

agaphmeni psixi.....den to anartisa olo edo...alla sto evala anartisi.

o ouranos xeri kai se efxaristi..

xaire nimfi animfefte.
par8ena agapi poy kai omos gena .

giorgos είπε...

Φως τα λογια σου στα ματια της ψυχης μου
σημερα Πετρου και Παυλου και ο Αρχιεπισκοπος Ιερονυμος αναφερε την εντολη της αγαπης και πραγματη προβληματιστικα και οταν ειπε ο Αρχιεπισκοπος Ιερονυμος,τα παντα να κανω αλλα να μην εχω αγαπη,ειμαι κυμβαλων αλλαλαζων και μας το εξηγησε,ως ντενεκε κουφιο εκεινη την στιγμη γεροντα Ιωαννη αφυπνηστικα και θημηθικα τα λογια σου
μελι με κοπρανα ανακατευουνε,για να μας ουρουν ευλογημενα κρατοντας μας εμας τυφλους και σκλαβους του Καισαρα τους.

Θημηθικα σημερα το τι ο καθε Ελληνας μονο απο τα κοιτασματα ουρανιου που μας ειχε ενημερωση ο Αγιος Αμβροσιος Αιγιαλιας οτι ο καθε ενας απο εμας τους Ελληνες δικαιουτε απο96.000.000.000δολλαρια.

Και σημερα που μου στηλανε το Ε9 το μονο που με κρατησε στη ζωη ειναι η ελπιδα οτι ο Ιησους Χριστος ζει και παντα μας αγαπα ο Πατερας Θεος και μας στελνει τους αγγελους σαν και εσενα.Βασιλια Ιωαννη συνεχεισε εισαι η αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η artemis είπε...
Τελεικα την αγαπη,τον ανθρωπο,και τον Χριστο τα καταντησανε να ειναι μουσειο...
με ομορφες εικονες και το μυαλο μας απλα να μορφωνεται σε χαρουμενες συνειδητες φιγουρες.
Πληρωνουμε και καμαρωνουμε και αντε παλι απ`την αχρη την μιζερια...
Μεχρι εκει,και μετα τι?
Νεκροι,πιστευωντας πως ζουμε την αληθινη ζωη.

Ειρηνη στον κοσμο και στις ψυχες.
Καμαρωνω για το εργο σου,ειναι καθαρο σαν το νερο
Πιστευω την αληθεια των λογων σου,ειναι η καθαρη ψυχη του Χριστου
ολα βασιζοντε στο Ευαγγελιο.
Συνεχεισε ο κοσμος αφυπνητε...
Ανασταση Φωτος!
------------------

Η ησυχια που προερχεται απο την ειρηνη,ειναι αιτια πολλων αγαθων.
Δημοσθενης