Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;




ΕΛΛΑΔΑ..

Η χώρα του φωτός..

Η χώρα του πολιτισμού,η χωρα των επιστημων,η χωρα των μεγάλων φιλοσοφων,των τεχνων,των γραμματων...Ελλάδα το κάστρο της Ορθοδοξίας...

Τούτη δω η χώρα έχει την μεγαλύτερη ιστορία στον κοσμο. Οι προγονοί μας υπήρξαν τεράστιες προσωπικότητες,που άλλαξαν το ρου της ιστορίας πάντα θετικά. Εν τάχυ ας δούμε μερικά διαχρονικά παραδείγματα.

Δώσαμε στίγμα του πολιτισμού μας τόσο με τον Μινωϊκό,όσο και με τον Μυκηναϊκό πολιτισμό.

Στην αρχαία Ελλάδα από την εποχή του Μεγάλου Ομήρου η Ελλάς έδινε τα φώτα της σε εκείνους τους λαούς που εκείνη την περίοδο ανέβαιναν στα δέντρα στην κυριολεξία. Έδινε μαθήματα δημοκρατίας και νομοθετικών μεταρρυθμίσεων (εποχή Σόλωνα),Έκανε γνωστή ανα τον κόσμο την τέχνη (Χρυσός αιώνας του Περικλή). Ήταν η μητέ

ρα της αγωνιστηκότητας και της αυτοθυσίας(Βλέπε μάχη του Μαραθώνα,ναυμαχία της Σαλαμίνας,Μάχη των Θερμοπυλών, κυριαρχία Μέγα Αλέξανδρου). Ακόμα και την εποχή που ηττηθήκαμε από τους Ρωμαίους στρατιωτικά(146π.Χ.)οι Ρωμαίοι ήταν εκείνοι που κατακτήθηκαν από τους Έλληνες πολιτισμικά.

Στην συνέχεια η Ελλάς δείχνει γιατί επιλέχτηκε από τον Κύριο μας ως κάστρο της Ορθοδοξίας. Ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός αναφέρει ότι το όνομα του Θεού θα δοξαστεί από το έθνος των Ελλήνων.(κάτα Ιωάννην Ευαγγέλιον).Οι Έλληνες δέχονται την διδασκαλία του Αγίου Παύλου (50 μ.Χ) και στο νησί της Πάτμου γράφεται το ιερό και προφητικό βιβλίο της Αποκαλύψεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου(94-95 μ.Χ.)Η θυσία του Αγίου Δημητρίου για τον Χριστό (303-305 μ.Χ) ήταν απλώς το επισφράγισμα πως για τους Έλληνες μεγαλύτερη σημασία έχει η πίστη και η αυτοθυσία για το Χριστό μας παρά τα χρήματα και η ειδωλολατρεία.

Μια ακόμη επιβεβαίωση σαυτό είναι μια ολόκληρη εποχή. Το Βυζάντιο. Ο Χριστιανικός Διαφωτισμός της Οικουμένης. (324-1453 μ.Χ.) Πληθώρα αγίων και τιμίων ανθρώπων ξεχωρίζει στην περίοδο αυτη. Η Κωνσταντινούπολη είναι το κέντρο της Ορθοδοξίας. Μέχρι το 1453 όπου παραδώθηκε μέχρι και σήμερα στην Τουρκία, αφού όμως πρώτα ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ τελευταίος αυτοκράτωρ πολέμησε σαν πραγματικός Έλληνας μετά την προδοσία ποιων άλλων των Εβραίων (άνοιξαν την πύλη της Πόλης στον Μωάμεθ) .Παρόλα αυτα η περίοδος σκότους της Τουρκοκρατίας φωτίζεται απο τα αστρα μαρτύρων και διδασκαλών (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός,Κρυφό σχολειό,) όπου κρατουν το γένος των Ελλήνων όρθιο για την μεγάλη στιγμή. Και κείνη έρχεται το 1821. Οπου ένας Ιεράρχης δίνει την Ευλογία για τον υπερ πάντων αγών. Μεγάλες μορφές,απλοί άνθρωποι όλοι ήρωες,έδωσαν την ψυχή τους για την Ελλάδα,όπως ακριβώς έπραξαν και το 1912-13 στους Βαλκανικούς πολέμους ο Παύλος Μελάς και η παρέα του. Η καταστροφή της Σμύρνης για ακόμη μια φορά δηλώνει τον "πολιτισμό" των Τούρκων και ην προδοσία των πολιτικών μας(;)..Το 1940 για ακόμη μια φορά αφήνουμε άφωνη την Οικουμένη με την αυτοθυσία μας και την αντίστασή μας στην ανίκητη έως τότε Γερμανοιταλική Συμμαχία. Από τότε έγιναν πάρα πολλά..Αλλαξαν πάρα πολλά.

Πολλοί θα ρωτήσουν γιατί τα λέω όλα αυτά. Για έν και μόνο λόγο.

Ο Έλληνας αδέρφια γεννιέται και πεθαίνει ελεύθερος. Γεννιέται και πεθαίνει ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Ο Έλληνας υπήρξε υπόδειγμα ανδρείας και περηφάνιας. Άξιος πρεσβευτης των προγόνων του. Τα χώματα τούτα που σήμερα πατούμε όλοι εμείς είναι ποτισμένα με ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Αδικο χυμένο. Ο Ελληνας μπορεί να μην το ξέρει. Αλλά η καρδία του Έλληνα το ξέρει.

Ήρθε η ώρα όπως και τότε για Θεία Δικαιοσύνη.Οι πνευματικοί νόμοι θα μιλήσουν.Άρχισαν ήδη να μιλούν. Αδέρφια Έλληνες το αίμα νερό δεν γίνεται.

Όπως τότε έτσι και τώρα ήρθε η ώρα Έλληνες να ξανα-θυμηθούμε ποιοι είμαστε. Τι πιστεύουμε, Για ποιο λόγο υπάρχουμε και το σπουδαιότερο, να καταλάβουμε τινος απόγονοι είμαστε και πόσο βαρύ είναι το όνομα της κληρονομιάς που κουβαλούμε....




Ο Θεός είναι το Α και το Ω.

Δόξα στο άγιο ονομά Του..
Δόξα στην υπεραγία Θεοτόκο..

Ας δώσει ο Κύριος μια ώρα αρχίτερα να ελευθερωθεί τούτος ο τόπος..
ΑΜΗΝ

4 σχόλια:

1 είπε...

***(1)
ΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΩΝ , Ω ΑΙ ΨΥΧΕ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥ βασιλεύουσας εν Ελλάδι ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
ο έχων ώτα ακουέτω , ο έχων μάτια ας δει.

Τι ΓΝΩΡΊΖΕΙ η δεύτερη κακο- ορθόδοξη εκκλησία ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΚΊΖΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (????)για το εβραικό ταλμούδ και την επίσημη δογματολογία αυτού.(απο τα Ορθόδοξα γραπτά των Αγιων πατέρων του Αθωνα).
***
Το ταλμούδ για τους εβραίους είναι το ιερό βιβλίο τους που διδάσκει :
Πως ο απειθών εις τον νόμον του Μωυσσέως δύνατε τυχείν συγχωρέσεως, μα ο απειθών εις το ταλμούδ θανάτω τιμωρίσθω’’
Και πας θελει εκφέρει δισταγμούς περι του θεοπνεύστου των γραψάντων έξη την αιώνιον κόλαση, μέσα σε μια λίμνη(ΜΜΕ) με καυτά κόπρανα(ΝΟΜΟΥΣ) και ούρα(ΠΝΕΥΜΑ) όπου είναι εκεί ο ιησούς ο μαραγκός(Η ΑΝΔΡΕΙΑ) με την κομμώτρια την μαριαμ(ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ).

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

(2)***
Μετά την εκ του παραδείσου αποδίωξίν του, ο αδάμ απηρνήθη την εύα και έλαβε παλακίδες δίο όμορφες δαιμονας, και η δε εύα με πληθύν δαιμόνων και τεξασαν
Πληθύν τοιούτων άλλων.
Και μόνο 600.000 ψυχάς έπλασεν ο Θεός εκ θείας ύλης, πάσαι δ΄αυταί υπήρξαν ο πυρήν του ευραικού γένους.
Αι αι ψυχέ των άλλων εθνών έρχωνται από του διαβόλου και είναι όμοιαι ταις ψυχές των κτηνών και τετραπόδων. Και όποιος τολμήσει να τα βάλει με εβραίο θανάτω τυμωρείσθω.
Η χριστιανική φυλή αγέλη κτινών εστί, εκ του σατανά καταγόμενη μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρη.(εμείς οι έλληνες είμαστε για τους εβραίους οι ενσαρκωμένες ψυχες των πατερων μας που αιωνια στην γη ως ζωα τους υπηρετούμε)
Για τον εβραίο η γυναίκα είναι απλούν μόνον όργανον προς κορεσμόν των σαρκοκών ορέξεων και επιθυμιών αυτού.
*
Ο Μωυσής εντελάμενος ου φονεύσης ηννοεί μη φονεύσης υιόν ισραήλ,
Συνεπώς φονεύων αλλόθρησκον,όστις κτήνος εστί, ουδόλως εβραίε, πατεβαίνεις τον Νόμον= κίριε ,μισήσω τους μισούντες σε’’ και δεν επιτρέπεται η προς χριστιανόν η επιείκεια:=εξόντωσον δια χειρός σου, εβραίε, παντα χριστιανόν :=ο αίμα χριστιανού χύνων εβραίος ευαρεστα τω θεώ του ισραηλ πραττει.
*

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

'ο ευσεβης εβραίος γιγνωσκετω, ότι το αίμα των χριστιανών θυσία εστί τα μάλα ευπρόσδεκτος τω ουρανώ, 'ωστε το χέειν αίμα χριστιανού, είναι θυσία τόσον ιερά , όσον ή των μάλλον πολύτιμων αρωματων και μυρων, μέσον έξι ω εως των αμαρτανόντων εβραίων, θυσία προ παντός συναποφέρουσα την ευλογίαν του υψίστου, επι των εκτελουντων και μετ αλαμβανοντων αυτής.
*
Ο μεσσίας θα λεθη τοτε μόνον , όταν οι εβραίοι καταλυσωσι την αθλίαν και αισχραν βασιλείαν των λοιπών λαών, και πάσα περιουσία των μη εβραίων ανήκει από τον θεόν εις τους εβραίους.
*
Όταν ο εβραίος έχει πρόβλημα , παίρνει σκόνη από μια υπέθρια τουαλέτα, την ανακατεύει με κόπραν λευκού σκύλου και με μέλι και έτσι ο εβραίος ουρεί ευλογιμένα.(βλέπε τον ραβίνο Βαρθολομαίο με το θεμα των 7 ορθοδοξων εκκλησιών της ασιας μας, και τις παραχωρήσεις της ελλαδος προς τους μωαμεθανούς) .
***

Η ημέρα έχει 12 ωρες, τις τρεις πρώτες ο εβραιος ως θεος σκαρφίζεται νόμος,
Της δε άλλες τρεις κρίνει και αποταμιεύει από τους νόμους του,
Της δε τρεις τρέφει τον κοσμο του, και τις τελευταίες τρεις παίζει με τον δαίμονα λεβιάθαν,τον βασιλια των υχθείων, του αφήρεσε δε την γενετήσια φύση του .και την θηλειαν αυτου απεκτεινε,
Και αλάτι διαφυλαξας παρέχει πρως βρώσιν τοις εν παραδείσω πιστοίς
(ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΑ ΑΒΑΤΑ ΤΟΥΣ''ευτυχώς οχι σε όλα)
Συνέντευξη του π. Αβέρκιου στην Espresso προς αρσενοκοίτες.

Ερωτήσεις της Χαράς Αναστασάκη

Τι θα συμβουλεύατε τα νέα παιδιά που καταπνίγουν το πάθος τους για το ίδιο φύλο εξαιτίας της κατακραυγής από την οποία αυτό συνήθως συνοδεύεται;
π.αβέρκιος :
Στα νέα παιδιά που, όπως λέτε, "καταπνίγουν το πάθος τους για το ίδιο φύλο εξαιτίας της κατακραυγής από την οποία αυτό συνήθως συνοδεύεται", θάλεγα να κάνουν υπομονή. Τώρα άρχισε ο αγώνας: να οδηγήσουμε την εκκλησιαστική ηγεσία να ασχοληθεί με το θέμα μας. Θάναι δύσκολος ο αγώνας. Πολλά τα εμπόδια. ''''''''Ωστόσο και άλλοι χριστιανοί πέρασαν απ το ίδιο το σκοτεινό τουνέλι για να βρεθούν μια μέρα μπροστά στο άπλετο φως του ήλιου.'''''
και ενα παράδειγμα ενός αγαπημένου δεσπότη του Βαρθολομαίου ,ποιο το φως στα πνευματοπαιδια του
http://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s

***
οι εβραίοι κάνουν σεξ κάτω απο τα ρούχα τους...(η παρακατω φωτογραφια, οι μεγαλύτεροι κλέφτες και προδότες της ελλαδος με μορφη ευσεβιας και ευγενειας).
***
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ?

ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΧΘΗ Ο ΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,
ΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΒΡΑ ΤΩΝ ΑΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ...Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ!
ΔΙΟ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !
ΠΑΣΗ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ!
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ ...ΑΝΑΣΤΙΘΕΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ !


ιερατείο ελληνικο !
φερε την βασιλεια στων ουρανων στον λαό ΧΡΙΣΤΟ σου !

ΔΙΟ ΟΡΓΗ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΣΣΕΤΑΙ !!!
ΟΥΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝΤΕΣ ! !'ΛΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΥΡΙΚΟΥΣ !

ιωάννης .

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

.otan oi ellines den antidroun stin ali8ia kosta mou melxisedek....ston kofwn tin porta oso 8eleis vronta...mono o kirios ihsous xristos einai i sotiria mas....kali sinexia sto ergo sou.