Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ "ΠΑΙΧΤΗΚΕ" ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;;;;;Posted by xryshaygh στο Δεκεμβρίου 13, 2010Ενα μήνα μετά και συνεχίζεται η σιωπή από τα ελληνικά ΜΜΕ και από τους λαλίστατους τύπους, που όταν προβοκάτορες έκαψαν την εβραϊκή συναγωγή στα Χανιά το έκαναν «παγκόσμιο θέμα»
Καμία δήλωση τώρα από την εκκλησία, την κυβέρνηση, τα κόμματα και ειδικά τον Μητσοτάκη, καθώς και την αμερικάνικη κυβέρνηση που είχαν σπεύσει να καταγγείλουν την «επίθεση» στην συναγωγή των Χανίων.
Το Ιράν καταδικάζει το κάψιμο της Αρχαίας Εκκλησίας στην Κατεχόμενη Ιερουσαλήμ: Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν, καταδίκασε, την εμπρηστική επίθεση από Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους, εναντίον μιας πολύ παλιάς χριστιανικής εκκλησίας στη κατεχόμενη δυτική Ιερουσαλήμ.
«Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν πιστεύει ότι και βέβηλη πράξη των Σιωνιστών» με τη προκλητική εμπρηστική επίθεση, εναντίον της ιστορικής εκκλησίας στα κατεχόμενα Quds, είναι ένα άλλο παράδειγμα της έλλειψης σεβασμού αυτού του σιωνιστικού καθεστώτος, για τα θεία προσκυνήματα άλλων θρησκειών και θρησκευτικών sanctities», ανέφερε σε δήλωσή του την Κυριακή, ο Ιρανός εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ραμίν Mehman-Parast.


Η δήλωση υπενθυμίζει επίσης, τις προηγούμενες προσβολές, κατά των ιερών προσκυνημάτων και ιερών τόπων των μουσουλμάνων και χριστιανών από το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ, ειδικά δε, για τη λήψη «μέτρων κατά των μουσουλμάνων» από τους σιωνιστές, του Al-Aqsa Mosque, και επανέλαβε ότι όλα αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν, ότι το Σιωνιστικό καθεστώς δεν αισθάνεται κανένα σεβασμό για τις άλλες θρησκείες και τους πιστούς τους. Ο Mehman-Parast κάλεσε επί πλέον τη διεθνή κοινότητα, να καταδικάσει την πρόσφατη προσβολή κατά της αρχαίας εκκλησίας των Χριστιανών στα κατεχόμενα εδάφη και να υιοθετήσουν άμεσα μέτρα για να σταματήσουν τέτοιες βεβηλώσεις.
Μια ομάδα των ακραίων Εβραίων εποίκων, επιτέθηκε στη παλιά χριστιανική εκκλησία και προκάλεσε την πυρκαγιά, στην κατεχόμενη Quds (Ιερουσαλήμ) την Παρασκευή, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο πάτωμα του πρώτου ορόφου.


Ο Zakaria Αλ Mashriqi, προϊστάμενος κληρικός της εκκλησίας, κατήγγειλε σε δελτίο Τύπου τα «αμαρτωλά έγκλημα» που έχουν ως στόχο να αποσταθεροποιηθούν οι σχέσεις μεταξύ των μεγάλων θρησκειών και να εξώθηση σε συγκρούσεις, που θα προκαλέσουν την αποβολή των Παλαιστινίων από την ιερή πόλη, μέσω αυτών των επανειλημμένων επιθέσεων, εναντίον των πολιτών και των περιουσιών τους. Είπε επίσης, ότι Ισραηλινοί έποικοι, έσπασαν διάφορα παράθυρα της διώροφης εκκλησίας και πέταξαν βόμβες μολότοφ στο εσωτερικό της, με αποτέλεσμα να καεί πλήρως ο πρώτος όροφος.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:


Διαφωνούμε σε πολλά με την παρούσα πολιτική δύναμη.Μα καθετί που αναφέρεται στην πατρίδα και στην Ορθοδοξία μας θα το δανειζόμαστε...


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ:


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;;;


ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΙΡΑΝ(!!!!) ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΣ ΕΙΝΑΙ...

ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ......


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ.....ΗΡΘΕ!!!!

1 σχόλιο:

o vasilias tou dasous είπε...

γγγγγγγγγγκκκκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το μαστίγιο παλεύεται !!!
μα ουαι στους σιωπούντες !:(((