Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

αν ο θεός ήταν αυτός που η εκκλησία του ιερόνιμου διδάσκη στα έργα της...ο θεός δεν θα είχαι κανέναν απολίτος λόγο να διμιουργήσει την ανθροπώτιτα.

υδωρ φωτος ,εστυ η αληθεια.


αφυπνιστείτε αδελφια, καρποι της αγάπης αεί εσμέν
η εκκλησία δέν είναι θρυσκία...η εκκλησία είναι ο ουρανός να φιλάση το πήμνοιό της στην βασιλεία των ουρανών εδω στην γή ώς τρόπου ζωής των ανθρώπων..και όχη ο λαός να ταήζει τους ιερείς της χληδής και αυτοί να οδηγούν τα παιδιά του ανθρώπου στην αρσενοκητοια.παραδηγμα η ιερα σηνοδος αθώοσε τον παντελείμονα πρώην ατικής .....και τον επέτρεψε να ξανα πηδα ως νταβανζτης τα πνευματοπαιδια του...

====================ξυπνάτε λαέ μου βασιλιά μου...ο θεός είναι κάτω στην γη.....και γραφή στο βιβλίο των ουρανών τους μέλλοντες την αιώνιων ζωή.====αυτόν τον ιεράρχη και άλλους πολλούς τον έχει διαγράψει.ενώ οι 7 αρχιεπίσκοποι του αποστάτη θεού και εχθρού των ελλήνων τον ξανά έφερε μετά δόξης και τυμπάνων πίσω στην εκκλησιά ''τους''.==========


εγώ ο ιωάννης ο νεκρός μα ζωντανός με το αίμα του Κωνσταντίνου παλαιολόγου στο γένος που ανήκω..καταραμένος να ζω κάτω από το σπαθί των ψευτών γενίτσαρων δεσποτάδων.
αναθεματίζω τους αναθεματισμένους που αναθεμάτισαν αδελφό που έλαβε το σώμα και το αίμα του βασιλεί υμών κύριων Ιησού χριστό.
και
ΟΥΕΕΕΕΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ...
ΟΥΕΕΕ! ! ! ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΑΡΣΕΝΟΚΙΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
ΟΥΕΕΕΕ! ! ! ΣΕ ΕΣΑΣ ΙΕΡΑΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
ΟΥΕΕΕΕ!!! ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΉΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΡΟΝΙΣΑΤΕ..
ΟΥΕΕΕΕ! ! !
ΜΕΤΑΝΝΩΗΤΕ! ! !
ΕΓΩ ΓΚΡΕΜΙΣΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗΚΟ ΄΄ΝΑΟ΄΄ ΣΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ...Π΄ΑΠΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ...ΣΑΤΑΝΑ

==================



''αναγνώστη''..... αν έκανες με την θέλησή σου κάτι που θα δώξαζε τον πατέρα σου και τον αδελφό σου πρός όλλην την ανθρωπότιτα..... και εσύ το έκανες...''.θα είχα το δηκαίωμα να πώ , πως ''αυτό που έκανες το έκανες γιατί σε προδώσανε????''(logjstite)

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, θα έρθει και πάλι με όλη Του την Δόξα, για να πάρει κοντά Του την Εκκλησία Του, που αποτελείται από όλους τους πιστούς, και να κάνει κρίση στους άπιστους και αμαρτωλούς ανθρώπους, που ενώ άκουσαν γι’ Αυτόν, δεν πίστεψαν για να σωθούν, αλλά απείθησαν και Τον απέρριψαν, για να κατακριθούν.

''στο ονομα του πατρος και του ιυού και του αγίου πνεύματος '',όταν θεραπεύωντε απο την δέησή οι ασθενοίς,

ποιός θα τολμούσε να πεί πως ''εγώ'' ειμαι ο θεραπευτής??? ''

ο πατήρ είναι η δύναμης του ιυού και καθοδηγου του αγίου πνεύματος.
εις τους αιώνας των αιώνων και στο τώρα μας εμάς τον εαυτό.


η απάτη των διδασκάλων πρως τον λαό του ανθρώπινου γήγνεσθε και εξελίσεσθε της αιωνιου ζωής,οι γενήτσαροι αντήχριστοι βασιλείς




η μεγάλη Βαβυλώνα,

η πόρνη εκκλησία είναι η γυναίκα
η πορνη εκκλησία, της ερήμου των μυαλών του ανθρωπου...που τον ποτήζουν με την δυναμη της θαλασσας της γνωσης του κακού.


το τέρας ,ο καίσαράς της με τα πολλά κεφάλια στην βουλή....μα με την αντί του χριστου το θελημα στην καρδιά ,των εχθρών του αλφα και του ωμέγα.




οι εχθροι της ανθρωπότιτας είναι.... οι φίλακες του.




διότι μισούν τον άνθρωπο...εργαλείο τους.και φωνεύουν την αλήθεια καταπατώντας του το δικαίωμα της αγάπης να ζεί!
====================


=============

σχολιο στου μκκα.


Εμείς οι χριστιανοί ανήκουμε εις το σώμα της αμπέλου του Ιησού μας του χριστού…
Ούτε του κυφά είμαστε, ούτε του απολώ, ούτε του Ιωάννου..
Άλλωστε ‘’ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του.’’

και μη ποιείτε είδωλο εις αυτόν…

Διό το πρόσωπο του Ιησού μας του χριστού μέσα μας είναι…
Στο πρόσωπο που ζωγραφίζει η ψυχή μας στον νόμο της φύσης της ,της αγάπης…

‘’και άγγελος να σου φανερωθεί και να σου δήξει ‘’εδώ ο χριστός εκεί ο χριστός… εσύ μην τον πιστέψεις.’’
‘’Εντός του υμών η βασιλεία των ουρανών..’’
Μα η σημερινή βασιλεύουσα γνώση των παιδιών μας, πού είναι???
Στο ότι όταν τα σημερινά παιδιά του δημοτικού θα φτάσουν σε ηλικία γάμου θα ξέρουν πώς μπορούν να παντρεύονται οι άνδρες με τους άνδρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες???

Το ότι στα μοναστήρια τα ποιο πολλά για φώς τους κυριαρχεί η αρσενοκοιτία???

(στην ραυδο μου εχει απο το μοναστηρι της κεραταιας λαδακι,ευλογια να κυριτω τον λογο του θεου,μα ειναι ενα απο αυτα που αρνηθικα)

σήμερα το ράσο είναι σύμβολο της ασωτίας και της ανωμαλίας και της ψευτιάς.

Η εκκλησία είναι η πέτρα του σκανδάλου προς τον άνθρωπο.
Άρχισε ο κόσμος να διδάσκετε ξένες θρησκείες με ελαφριά την συνείδηση.
Και ο καιρός είναι μαύρος στις ψυχές των ανθρώπων.

Πιστεύω πώς εσκεμμένα τα κάνει η εκκλησία αυτά. Δεν δικαιολογείτε η αναισθησία της σε θέματα της αμπέλου του βασιλιά μας και θεό Ιησού χριστό…
έσσεται η ημέρα που τα σάπια πρέπει να κοπούν, να χωρίσουν τα αρνιά από τα κατσίκια.
Να γίνει κάθαρση πριν είναι αργά.

======
Συγχαρητήρια στον μεσογαιας .==
=============


ώταν το πνεύμα του άλφα και του ωμέγα είναι το ένα...γιατί οι ιερείς του δεν ανάβουν την ολυμπιακή φλώγα???
-γιατι είναι οι εν συνηδιση τους οι βασιλείς του ουρανού στην γή μέν...

μα και οι δημόσιοι υπαλληλοι του καίσαρά τους δέ.!!!

πιά η διαφορά???

όταν εσείς οι της ειρήνης οι άνθρωποι δήνετε στον δαλάη λάμα το νόμπελ της ειρήνης το λέτε ''δηκαιώνουμε τον αδηκουμενο.''

μα παράλλιλα δήνετε την ολυμπιακή φλώγα στους καταπατιτες των νόμον της ελευθερίας του θηβέτ.
τότε τί ομωλογίτε???

πως στον βωμό του χρήματος το ελληνικό πνευμα του ανθρωπινου ίδους έχει προδωσει για τα αργυρια και την δωξα του το ποίμνιο του θεού και την ψυχή του στο χρήμα ....καταπατοντας την δώξα του ανθρώπου και την εν αγαπη ελευθερία του που ο ίδιος ο θεός του χάρισε...

ειδου το πρόσωπο του διαβόλου....ώς άγγελος με μωρφη χριστου ,να βασιλευει την αντηχριστη παιδεια. στους idioten εξυπνους ελληνες.


υ.γ.
με τα έργα της η εκκλησία μας λέει να μίν λέμε ούτε το πάτερ υμών!!! θεωρίτε αναρχία....δια του νόμου των εβραικών σπουδών(βεβέως βεβέως). και άν δεν δεχτής να γήνεις η ερωμένη τους ποτέ δεν θα είσαι ιυός του φωτος.

κατα του ταλμουδ βεβαίος βεβαιος, δεν ξεφεύγουν ποτε απο τις εντολές αυτού.
...δολοφονοι και προδοτες .....εσσεται ο ιησους χριστός εκ των ουρανών....
ουεεεεέ σας !!!!! βασιλείς μου...ουεεε!










Ο Μέγας Κωνσταντίνος, αφού καταγράφει ότι η Σίβυλλα η Ερυθραία γεννήθηκε την έκτη γενεά μετά τον κατακλυσμό του Νώε, αποδέχεται ότι η μάντις προφήτευε σε όσους την είχαν ανάγκη «με την βοήθεια του θεού (με μηκρο θητα)Απόλλωνος».

Δεν ήταν λοιπόν η Σίβυλλα αυτή η οποία προφήτευε, αλλά ο ίδιος ο Απόλλων! (apo to olon....''opos kai o xristos mas''...''ta rimata poy lalo oyta tou patros mou''.)

Επιπροσθέτως, ο Κωνσταντίνος θεωρεί ότι αφού η μάντις «επληρώθη από θεία έμπνευση», προφήτευσε την Έλευση του Ιησού Χριστού επί της γης. Αυτά είναι τα πρώτα εισαγωγικά σχόλια του Κωνσταντίνου, ο οποίος στη συνέχεια παραθέτει ολόκληρη την προφητεία της Ερυθραίας περί της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού. «Οι τοποθετήσεις των πρώτων γραμμάτων», όπως γράφει και ο ίδιος, σχηματίζουν την ακροστιχίδα «ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΣ». Η παρουσία του Ε στη λέξη Χρειστός, συμβολίζει τον Ερχόμενον Υιόν του Θεού.

Η προφητεία της Ερυθραίας περί της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού και της Τελικής Κρίσης των ανθρώπων, αποτελεί μία ξεκάθαρη ομολογία της προφήτισσας, και κατ’ επέκτασιν του Απόλλωνος, προς το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Και αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονα φανερό από τους τελευταίους τρεις στίχους του χρησμού σύμφωνα με τους οποίους, ο Απόλλων και η ιέρειά του Σίβυλλα ομολογούν για άλλη μία φορά ποιος είναι ο Θεός τους:

«Αυτός ο οποίος τώρα προαναφέρθηκε σε ακροστιχίδα, είναι ο δικός μας Θεός, Σωτήρ αθάνατος βασιλεύς, αυτός ο οποίος υπέφερε προς χάριν μας.»


----

και οι σημερινοι ιερεις μας λένε:
Η Εκκλησία αυτή είναι . Θεανθρώπινος οργανισμός: Έχει τους αγίους της, τους οσίους της, τη διδασκαλία, τα δόγματα και την ηθική της. Από την άλλη πολλά από τα μέλη της είναι αμαρτωλά,κίναιδοι,καταχραστές,παιδεραστέςυποκριτές και άλλα πολλά και γνωστά. Αυτή είναι η εκκλησία. Δεν έχει άλλη. Ο καθένας διαλέγει ....



απο ιερέα υποθηκε...κληνοντας..

και πύρ απο τον ουρανο να εχεις, αυτη ειναι η αλήθεια! !

==========


-=-= o ioannis vasilias ton mpastardon paidion ton 8eon tis gis eipe:

έξω οι νταβαντζιδες απο την εκκλησία του άλφα και του ωμέγα...
αδάμ ανέστησε ο Χριστός μας και όχι ράσα με ροζ ζαρτιέρες απο κάτω...
μα έθνος ανδρείων και σοφών.

ανήψωσε την γυνέκα ώς την θηλική υπόσταση του θεού και δέν έγηνε αυτός γυνέκα μα άνδρας με το ουδέτερο αμόληντο στην ψυχή του...και όχη αμαρτωλος εν σαρκολατρίας του πέους και της προκτικής απολάφσεως των ανομάλων ιερέων πρως τα ζώα τους ανθρωπους .

έλληνες ξηπνήστε διότη και άλλα πολα και χηρότερα σπήρανε οι γενήτσαροι δεσπότες... την πωλειση του έθνους μας στους καταπατιτές των ανθρωπίνων δηκαιωμάτων...


εάλλω η ελλάς ορέεεεέ!!!!

εάλλω και τα ιερά και όσιά μας.

χαιρετισε η εκκλησία τον πνευματικο που ξανα αρχιζει την διδασκαλεία του στα τέκνα του αγαπητού τους Θεού῎ ''τους









αυτοι καθοδηγουνε τα πρεπει της ανθρωποτιτας???

''τον λεβιαθαν'' (ζωο...χρηστιανο)λέει το ταλμούδ ο θεός των εβραίων τον εχει για παιχνιδι του....της πρωτες τρεις ωρες του σκαρφιζει νεους νομους,τις αλλες τρεις ωρες μαζεβει χρηματα απο τους νομους ,και την ιπολιπη ωρα παιζη μαζή του....αφεροντας την γενετισια φυσι του και μιχανεβοντας του τροπους να αποσπα το μυαλο του ανθρώπου απο το δουλεμα που του κάνει ο εβραίος θεός...''ΤΑΛΜΟΥΔ''(το ευαγγέλιο των εβραίων.)



========================
---------===========
η σημερινή εξέληξει του αμθρώπου είναι πως τα σημερηνά παιδιά που γενιούντε...
όταν φτάσουν σε ιληκία ...θα το θεωρούνε τελείος φυσηκο το να παντρεβωντε άνδρας με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα.


μάλον ο θεός έχει χάσι επησόδεια με εμάς τους ανθρώπους...
η, ο άνθρωπος έχασε την ανθρωπιά του θεού?



========
Την χάριν του Πνεύματος, γλωσσοπυρσεύτω πνοή, ως θείος απόστολος, υποδεχθείς τη ψυχή, Ιάκωβε ένδοξε, έλαμψας εν τω κόσμω, ως αστήρ εωσφόρος, έλυσας των ειδώλων, την πολύθεον νύκτα. Και νυν απαύστως δυσώπει, υπέρ των ψυχών ημών.
====

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i fisi tou 8eou ta ftera soy pou einai ta desmamou.
i agapi sou pou einai o 8anatos mou.
o logos sou pou einai i siopimou.
8ee mou poso se efxaristo pou mas estiles ton ioanni mas .

mazi sou...blepo,akouo,kai akolou8o.

Ανώνυμος είπε...

adelsfe ioanni mou anikses neous dromous kai neous igiois orizontes.

o theos na se exei kala.
milas stin glosa tis alitheias .

sinexise,
mazi sou.

bagie είπε...

καντε τους δρομους ευθης και ομαλους,ευλογημενος ο Ερχομενος..
Γεροντα υποκλινομαι στην μορφη σου.
η μερα της δικαιωσης ερχεται και τοτε να δουμε τον λογο που θα δωσουμε στον Ιησου Χριστο.Η εκκλησια ειναι μια του Ιησου Χριστου.Χριστε μου συγχωρεσε τους ειναι τυφλοι και δεν ξερουν τι κανουν..
Χριστος Ανεστη..Αληθως ανεστη

Ανώνυμος είπε...

Λογια Αγγελου...



"Οσο υπαρχει Ορθοδοξια...ενας αλλος Θεος σε κουμανταρη.
Ενας ο Χριστος,αυτος που σε ΄΄κουμανταρη΄΄...
ειναι αυτος που λεει:...
εσυ εισαι ενας αλλος...
Το Ευαγγελιο ειναι Μαρτιρες συμφωνα με αυτα τα λεω...ζητω Θεο να αποδιξει πως Τριαδικος Θεος δεν ειναι ενας αλλος.
Αλλωστε αυτο...ο ιδιος το ειπε...

Θεοι Εσται...
Μα η αγαπη ειναι ο Θεος...και μεσα στην ιδια φυση της για να αυτογεννιεται της εδωσε...και ταιρι...
Ολοι ξερουνε πως δυο δινουνε ζωη"

________


"Οπου δεν υπαρχει καποια αξια για την ψυχη,
ειναι αυτο που εχει αξια υλικη.
και οπου δεν υπαρχει ουσια ζωης για την ψυχη,
ειναι οτι εφυγε η ψυχη απο την φυση της
την ¨ΣΟΦΙΑ¨
που κατοικη στην ουσια του
¨ΕΙΝΑΙ¨της."




το λευκο που γεννιετε μεσα απ`το μετεπειτα του μαυρου ειναι η αληθινη Ανασταση του Φωτος στη γη

Γνησια Αναλαμπη των ψυχων στο θελημα του Πατερα Θεου!
προσκυνω το θελημα του Αληθινου ερχομενου,του ιδιου του,του Υιου του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Κοσμάς προειδοποιούσε:

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων». Πως θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι αν δεν ξεγελασθούν από το πνεύμα του κόσμου τούτου;

Και: «Θάρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου». Ήδη πιεζόμενη από την κοσμική εξουσία, η εκκλησιαστική ηγεσία άρχισε να έχει και αυτή κοσμικό φρόνημα, που όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο ο κόσμος απομακρύνεται από αυτήν. Η χρήση διγλωσσίας δεν μπορεί να δώσει λύση αλλά χειροτερεύει τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Γίνωμεν πιστοί και παραμείνωμεν ορθόδοξοι άχρι θανάτου ίνα λάβομεν τον στέφανον της ζωής "ον επηγγείλατο Κύριος τοις εν αληθεία αγαπώσιν Αυτόν".

Ευλογημένη και Αγία Μ.Τεσσαρακοστή.

Μετά θερμών αγωνιστικών χαιρετισμών και εγκαρδίων εν Κυρίω ευχών.

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννη,
μας άλαξες τα φώτα,
δωρο θεου εισαι για εμας τους αγραματους πλασμενους απο τους ιερεις.

ζεί κύριος και θεός υμών.
αληθός ανέστη ο Κύριος.

Ανώνυμος είπε...

@ioannis:

σχολιο στον ΜΚΚΑ

Εμείς οι χριστιανοί ανήκουμε εις το σώμα της αμπέλου του Ιησού μας του χριστού…
Ούτε του κυφά είμαστε, ούτε του απολώ, ούτε του Ιωάννου..
Άλλωστε ‘’ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του.’’

και μη ποιείτε είδωλο εις αυτόν…

Διό το πρόσωπο του Ιησού μας του χριστού μέσα μας είναι…
Στο πρόσωπο που ζωγραφίζει η ψυχή μας στον νόμο της φύσης της ,της αγάπης…

‘’και άγγελος να σου φανερωθεί και να σου δήξει ‘’εδώ ο χριστός εκεί ο χριστός… εσύ μην τον πιστέψεις.’’
‘’Εντός του υμών η βασιλεία των ουρανών..’’

==========
mexri edo o katharos themelios lithos toy kirioy mas ihsoy xristoy.


apo edo kai kato to ti exei epano toy to themelio toy apo tin simerini ekklisia tou.

@ioannis eise fotia ma kai anemos.
amin na erthei h stigmi toy xristoy mas,

amhn!

=========.

Μα η σημερινή βασιλεύουσα γνώση των παιδιών μας, πού είναι???
Στο ότι όταν τα σημερινά παιδιά του δημοτικού θα φτάσουν σε ηλικία γάμου θα ξέρουν πώς μπορούν να παντρεύονται οι άνδρες με τους άνδρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες???

Το ότι στα μοναστήρια τα ποιο πολλά για φώς τους κυριαρχεί η αρσενοκοιτία???

(στην ραυδο μου εχει απο το μοναστηρι της κεραταιας λαδακι,ευλογια να κυριτω τον λογο του θεου,μα ειναι ενα απο αυτα που αρνηθικα)

σήμερα το ράσο είναι σύμβολο της ασωτίας και της ανωμαλίας και της ψευτιάς.

Η εκκλησία είναι η πέτρα του σκανδάλου προς τον άνθρωπο.
Άρχισε ο κόσμος να διδάσκετε ξένες θρησκείες με ελαφριά την συνείδηση.
Και ο καιρός είναι μαύρος στις ψυχές των ανθρώπων.

Πιστεύω πώς εσκεμμένα τα κάνει η εκκλησία αυτά. Δεν δικαιολογείτε η αναισθησία της σε θέματα της αμπέλου του βασιλιά μας και θεό Ιησού χριστό…
έσσεται η ημέρα που τα σάπια πρέπει να κοπούν, να χωρίσουν τα αρνιά από τα κατσίκια.
Να γίνει κάθαρση πριν είναι αργά.

==

@ioannis,

poy to ekdoses den to ida.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sporeas.com/

petros είπε...

Δασκαλε και δευτερε πατερα μου σ¨αγαπω.Την καλημερα μου.Σε ευχαριστω που μου δειχνεις το Φως....και εγω να περπατω.....

Ανώνυμος είπε...

geronta evlogison pali.
ma den anteksa.

nomizo pos me ton tropo sou mas edikses tin airesi tis gnosimaxias.

tou evala sxolio pali to miso to diko soupou den tous simferi na mathei o kosmos tin alithia.

anapses megali fotia kai o kosmos vlepei tin ipokrisia tous.

oi grafes epalithevonte kai niothw kai xaroumenos ma kai lipimenos.

i ekklisia ton ellinon einai ipotaktikoi twn exthrwn tis.

o kairos eggys kai i ekklhsia metraei sta matia mas tin aftheresia tis pros to agio evaggelio.


esei exeis kati na mas peis gia tin airesi ths ''gnosimax;ias???

to rotisa kai ston papoylaki soy afto.

o theos na se exei kala ioanni basilia mas.

timios kai sofos,
orgismenos ma polemas gia to dikaio kai thn agaph.
kai an kai basilias,
ksipolitos kai penhs.

epiteloys agios anthrvpos epi ths ghs.

xristos anesth,
kairos kai to ethnos tou.


apo manhatan tin agaph mas.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η sin είπε...
i fisi tou 8eou ta ftera soy pou einai ta desmamou.
i agapi sou pou einai o 8anatos mou.
o logos sou pou einai i siopimou.
8ee mou poso se efxaristo pou mas estiles ton ioanni mas .

mazi sou...blepo,akouo,kai akolou8o.

=========
μέσα μασ είναι το ενστικτο...

εκει μεσα βρησκει ο ανθρωπος το ειναι του.
και η μεγαλη εκπληξη για αυτον ειναι οταν ανακαλιπτη τον χριστό μας με το άγιο του ευαγγελιο...
σου εχει αδελφε πολα δωρα δοσμενα η αγαπη του πατερα μας.

καλη ανασταση στο γενος των συνανθρώπων μας αδελφων.

χαιρομε που βλεπεις΄,οποτε ..αυτα που βλεπεις να τα ομολογεις στους πλησίων σου. διό το φώς μεταδίδετε και δεν είναι εργαλείο αυτο προσαναλιτισμου...μα αγαπη που γενα την φυση της αγαπης.


χριστος αληθος ανεστη.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η aleksandros είπε...
adelsfe ioanni mou anikses neous dromous kai neous igiois orizontes.

o theos na se exei kala.
milas stin glosa tis alitheias .

sinexise,
mazi sou.

====
χαιρετε ο κυριος μου χαιρομε και εγω....το φως του που ειναι το ειναι σου μαζι με τον βασιλεα μοας που πορευετε ενοποιου του πατρος τού, πρως ιοθέτησεί μας εμάς του άσοτούς του ιυούς.
χαιρετε ο πατερας μας,χαιρετε η πλασης ολοι όταν η αγάπη είναι το έτιο που τον χριστό μας τον αγαπάμε.

και εγώ χαίρομε όταν είμαι την σημερινή εποχή με αγαπημένους του χριστού μας αδελφούς.

δασένια φιλιά στιν ελένη.¨)

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η bagie είπε...
καντε τους δρομους ευθης και ομαλους,ευλογημενος ο Ερχομενος..
Γεροντα υποκλινομαι στην μορφη σου.
η μερα της δικαιωσης ερχεται και τοτε να δουμε τον λογο που θα δωσουμε στον Ιησου Χριστο.Η εκκλησια ειναι μια του Ιησου Χριστου.Χριστε μου συγχωρεσε τους ειναι τυφλοι και δεν ξερουν τι κανουν..
Χριστος Ανεστη..Αληθως ανεστη

===========

γράψε μας για την αγάπη σου??
θα είθελα να διδἀξεις εδω μέσα...

διότη αγαπημένη μου ευαγγελία οι άγγελοι του ουρανου σε αγαπούν...μα και σου δήνουν μέσω εμού μι΄'α συμβουλή//

κοντή γλώσα μεγάλη καρδιά.¨)


φιλια μικρή μου.
το πρωη φέρε πατατοπιτα¨)

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η papi είπε...
Λογια Αγγελου...

====προάγγελοι ...τα λόγια σου.
αγαπη το φρώνιμά σου.
μας ζωγράφισες τον άνθρωπο.
ο θεός είναι πολύ κοντά σου.

προσκυνώ σε δέσποινα του πόνου.
και της αγαπης μητέρα λατρεφτή.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η p.mixail είπε...
Ο Άγιος Κοσμάς προειδοποιούσε:

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων». Πως θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι αν δεν ξεγελασθούν από το πνεύμα του κόσμου τούτου;

===
εσσεται ήμαρ.

κλέω για αυτούς ...
και πονά το σάπιο κουφάρη μου.
ο θεός μας εληπήθει....οι ιερείς του ποτέ αυτόν.

με ασπαθεια τους βλέπω.
είναι υποκριτές και υποχθόνοιοι απάνθρωποι .

τον ανθρωπο δεν τον σευωντε..και με τα εργα τους αποδηξαν πως ειναι ατή του ιησού μας του χριστού.
πήνουν το αίμα του ανθρώπου τους λαού.

εσσεται ήμαρ!

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η savas είπε...
Γίνωμεν πιστοί και παραμείνωμεν ορθόδοξοι άχρι θανάτου ίνα λάβομεν τον στέφανον της ζωής "ον επηγγείλατο Κύριος τοις εν αληθεία αγαπώσιν Αυτόν".

Ευλογημένη και Αγία Μ.Τεσσαρακοστή.

Μετά θερμών αγωνιστικών χαιρετισμών και εγκαρδίων εν Κυρίω ευχών.

===
αμήν πατερα...αμην.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η niki,pavlos.xrisanuos,pontios. είπε...
Ιωάννη,
μας άλαξες τα φώτα,
δωρο θεου εισαι για εμας τους αγραματους πλασμενους απο τους ιερεις.

ζεί κύριος και θεός υμών.
αληθός ανέστη ο Κύριος.

=
αληθός ανέστη ο κύριος.

καιρός και οι σπορείς του σκότους του λαού...αν και εσχεμένα σκοταδήζουν τον λαό τους.

μα και ο ιησους μας ο χριστός ζεί στην εκκλησία του.
με αυτόν έχουμε εμείς ''πάρε δώσε''.οπότε ειρήνη εν υμείν.

ζεί κύριος και θεός υμών.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

/Η p.mixail είπε...
@ioannis:

σχολιο στον ΜΚΚΑ
========
μηχαλάκι...μεγαλήτερη αρετή η ιπομονή.


ο θεός στο τέλος όλα τα φωτήζει..μήν ανησιχής...άλλωστε ''άλλοι κάνουν κουμάντο''.

οι γνωσιμαχοι....θα γραψω για αυτούς...ειναι όντος η σιωπή της εκκλησίας μας αίρεση....διό ο έχων το φώς το κρατά ψηλά...ενό οι γνωσιμαχία μέσα στα ντουλάπια¨)))

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η petros είπε...
Δασκαλε και δευτερε πατερα μου σ¨αγαπω.Την καλημερα μου.Σε ευχαριστω που μου δειχνεις το Φως....και εγω να περπατω.....
΄΄΄΄΄΄΄
διαβασε το ευαγγέλιο ορέ...
στο λέω γιατί είσαι παιδί μου .
ο ιησούς μας ο χριστός είναι ο οδηγός μας και βασιλευς μας.
και η εκκλησία του το παλάτη του.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
http://www.sporeas.com/
===========

πολύ καλό...

Ανώνυμος είπε...

εισαι ο χριστός??

amazona fotini είπε...

Ο ήλιος, θερμαίνει με τις ακτίνες του όλη τη γη και ο αέρας, την περιβάλλει, ο θεός τα έχει κάνει μέσα στην απέραντη δημιουργία του. Ο Θεός λοιπόν, που δημιούργησε και τον ήλιο και τον αέρα, βρίσκεται μακριά από μας;

είναι μαζί μας, μας προστατεύει και μας χαρίζει το λόγο του
μέσα από τη διδασκαλία των ποιμένων του...

«Ρίζα κάθε καλού έργου είναι η ελπίδα. και η αγάπη»


βασιλιά μου ο λόγος σου το ύδωρ της ψυχής μας
μα και το φως που μας δείχνει το δρόμο της ορθοδοξίας...

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η mhxail είπε...
εισαι ο χριστός??

===========
εκτος τους αντη του αγίου του αγίου ευαγγελίου αντήχριστους....
δήξε με ποιός άνθρωπος δέν είναι ιυός του θεού??
ο χριστός είναι μόνο ο ιησούς χριστός...
απο εκει και πέρα όπιος είναι και της αγάπης του ο άνθρωπός του..
νέ ! !
εγ΄ω ειμί χριστιανός ορθόδοξος και είμαι ὅ ιωάννης ο αδελφός του.

εσυ??

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η amazona fotini είπε...
Ο ήλιος, θερμαίνει με τις ακτίνες του όλη τη γη και ο αέρας, την περιβάλλει, ο θεός τα έχει κάνει μέσα στην απέραντη δημιουργία του. Ο Θεός λοιπόν, που δημιούργησε και τον ήλιο και τον αέρα, βρίσκεται μακριά από μας;

είναι μαζί μας, μας προστατεύει και μας χαρίζει το λόγο του
μέσα από τη διδασκαλία των ποιμένων του...

«Ρίζα κάθε καλού έργου είναι η ελπίδα. και η αγάπη»


βασιλιά μου ο λόγος σου το ύδωρ της ψυχής μας
μα και το φως που μας δείχνει το δρόμο της ορθοδοξίας...
========


αγαλιάζετε η καρδιά μου κόρη μου όταν διαβαζω σχόλια σου.

νε αληθός λέγω σε..εκτός της ορθοδοξίας μας μπορεί να εργάζετε ο θεός.
μα σωτιρία χάρισε σε όσους ομολογούν αυτόν.

και για να μην ξεχνιόμαστε...
μακια του πολααααα πολααα..
αμέ!!!!

φιλάκια και στην μπέμπα.¨)))

Ανώνυμος είπε...

@ aggelos

ευλογημένε γέροντα το σχόλιο σου είναι όλη η αλήθεια.

«σήμερα το ράσο είναι σύμβολο της ασωτίας και της ανωμαλίας και της ψευτιάς»

Συχνά πίσω από την κάλυψη του ράσου κρύβονται, αγύρτες, διεστραμμένοι, όμως το ράσο δεν είναι καταφύγιο για τον κάθε χαμένο.

πιστεύω πρέπει να έχεις φώτιση και χάρη από τον θεό για να γίνεις ποιμένας και να μπορείς να βοηθάς το ποίμνιο του θεού.

ο σταυρός της ιεροσύνης είναι βαρύς και δύσκολα μπορούμε να τον σηκώσουμε.

πολλές οι αλήθειες που διαβάζω μέσα στο ποστ σου.

Η προσευχή σου να βοηθάει όλο τον κόσμο και εμένα τον αμαρτωλό.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

μας εύγαλε ασπροπρώσοπους ο παπούλης του πετραχιλιού της αγνής εκκλησίας του γένους των ελλήνων...

για αυτο το θεόρισα προς δώξα χρισού να το βάλω εδώ στο σχόλιο..
προσκυνούμεν ιησούν χριστόν και ευχαριστούμεν τον κύριον μας που σε αυτούς τους δήσκολους καιρούς μας έχει διακόνους του ανδρείους..
δώξα τον ύψηστο σοφο θεό και πατήρ μας...δώξα στον ιησού χριστο και στην μυτέρα του παναγία μας.

ζεί κύριος και αγάπη του πατρός υμών...εν ανθρώπεις ευδωκία.
==========






Διαψεύδω με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο όσα αναφέρονται στο πρόσδωπό μου καί περιέχονται στο παρακάτω απόσπασμα-τμῆμα αναφοράς που προσυπογράφει καί ο κ. Σημάτης. Στοιχειώδης εντιμότης επιβάλλει πρίν δημοσιεύσουμε μια είδηση να προσπαθήσουμε να την επαληθεύσουμε. Ουδέποτε και υπό ουδενός ερωτήθηκα να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω την κατωτέρω πληροφορία, την οποία καί πάλι ΔΙΑΨΕΥΔΩ! Ούτε ο κ. Σημάτης ούτε καί το RNN με ηρώτησαν!

......Σύμφωνα με το πρακτορείο RNN, πέντε μητροπολίτες της «Ιεράς» Συνόδου, προωθούσαν την επιστροφή του Παντελεήμονα. Αυτοί ήσαν κατά το δημοσίευμα, «ο Τρίκης κ. Αλέξιος, ο θερμότερος υποστηρικτής του, και ακολούθησαν οι Μητροπολίτες Ιωαννίνων κ. Θεόκλητος, Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος, Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος και ο προεδρεύων Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Προκόπιος».

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
@ aggelos

ευλογημένε γέροντα το σχόλιο σου είναι όλη η αλήθεια.


==========

το ευαγγελιο είναι η οδός μου...το πετραχήλη ο τροχονόμος μου..και η αγάπη σου το τημόνη μου.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

μαρήκα τί κάνη ο άντρα σου???

=''κάνε και καμιά προσευχή παπούλημ ..γιατι δεν πιστευω πως ποτέ θα βάλει μυαλο΄....''

-η πρωσευχή μου ποτέ δεν θα πιάση τόπο...

ότι σπέρνης κουκια..και μου ζητάς να σε ταίσω μέλι???
αν πίστευες στον θεό...τότε δεν θα αποφάσιζες για την ψυχή του. αλα θα τον αγαπούσες και άς σε πεδέυει...χριστό όπιος έχει μέσα του...
εσεί ποτέ μιν αμφησβιτής..
μάνα είσαι..και η μάνα ειναι κρύον νερό και σο ποτήρ κη μπέν.
και το παιδί της είναι η μόνη θεηκιά αγάπη που την χαρήζει ο της φύσης μας ο δημιουργός.
αυτός ο άνθρωπος...
εσύ η ψυχή του.
αυτά τα δύο γενάνε τον έναν αετο.
και ο όφης σου μετά γήνετε φτεροτός....
και όπιο φήδη σέρνετε στην γή....του μαθένουμε να πετάει... γιατη στον ουρανο...δεν πάει αυτός που θα φταση προτος στην γραμή τερματισμου..

μα όπιος περαση την γραμή...
συγχόρα ...στον άδη του σύμπαντος το μόνο που είναι και πεθαμένο είναι τα συνχορεμένα του θεού..
γείνε φίλη με τον χριστο.
και μέσα στο ευαγγέλιο του σου έχει κάτι προσωπικα για σενα